Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Error: Contact form not found.

2 leta ago · · 0 comments

Gostili smo ekipo Kam z mulcem

Kam z mulcem

Urša, ena izmed štirih mamic in ustvarjalk blog vsebin na priljubljenem slovenskem portalu Kam z mulcem, nas je obiskala s svojo štiričlansko družinico, dvema »mulkama« in psičko. Izbrali so si ravno pravšnji vikend v spomladanskem maju, ko se narava v Posavju prebudi in pokaže vse svoje čare.

V naši hiški Vinska Trta so bivali v duplex galeriji z balkonom. Urša je zapisala, da je to pravzaprav galerijski apartma, ki je idealen za družine, saj je prostoren in diha. O bivanju pri nas je na portalu Kam z mulcem napisala oceno, ki jo je podkrepila s številnimi slikami in uporabnimi informacijami. Veseli nas, da so za vikend pobeg izbrali našo hiško – družinam prijazno, kjer so tudi hišni ljubljenčki več kot dobrodošli!

Kam na izlet, vikend potep in na počitnice z otroki? Po ideje na kamzmulcem.si!

Spletni portal Kam z mulcem urejajo štiri ženske, prijateljice in mame (Cica, Tina, Iva in Urša), ki s svojimi partnerji in otroki preživljajo prosti čas v raziskovanju vsega novega, tako v Sloveniji kot na destinacijah v tujini.

Vse utrinke iz izletov, počitnic in zabavnih dogodkov pa delijo z vami bralci, ki lahko na njihovi strani preberete veliko uporabnih nasvetov, če nimate idej kam z mulcem po Sloveniji in drugod, najsi gre za kratek izlet in vikend potep po izbrani slovenski regiji, skok čez mejo ali počitnice na daljšem potovanju na drugem koncu sveta.

Na popotniškem blogu kamzmulcem.si lahko spremljate preizkušene ideje za aktivno preživljanje prostega časa z družino. Za vas pripravljajo in redno osvežujejo vsebine o popolnih doživetjih, na katerih bo uživala cela družina, tako starši kot majhni in malo večji otroci.

Če imate doma dojenčka, malčka, predšolskega otroka, ali pa malo večje »mulce«, ekipa mamic Kam z mulcem za vas pripravlja tudi povsem praktične nasvete na primer o tem, kam na izlet, ko je zunaj dež, katere restavracije ponujajo okusno hrano tudi za najmlajše, kako se z otroci pripraviti na potovanje, katerih otroških delavnic ne smete zamuditi, in mnogo več.

Ko ustvarjalke bloga potujejo z družino, morajo seveda tudi nekje prespati. Pri tem izbirajo nastanitve (apartmaji, hoteli, počitniške hišice, itd.), ki so prijazne do družin oziroma so prilagojene potrebam večjih ali manjših družin z otroki. Te nastanitve nato tudi ocenijo in na blogu »KZM ocenjuje« pripravijo podroben opis same nastanitve, kateri dodajo še ideje za izlete in dogodivščine v okolici. Tako so obiskali tudi našo apartmajsko hiško Vinska Trta!

KZM ocenjuje – dobili smo oceno apartmaja Vinska Trta!

Urša je pri oceni bivanja v našem apartmaju (duplex galerija z balkonom) izpostavila 6 ključnih prednosti oziroma značilnosti. Kaj je povedala o nas in kakšen vtis smo pustili?

Družini prijazna nastanitev

Urša je zapisala, da je apartma primeren tako za male kot velike družine, ter za vse starosti otrok, od malčkov, predšolskih otrok pa do najstnikov. Pri razporeditvi prostorov na 72 m² in opremi samega apartmaja smo ciljali ravno na to, da je dovolj prostora za vse, ter da se v njem dobro počutijo tako starši, ki potrebujejo nekaj časa zase, kot otroci, ki radi raziskujejo in jim je kaj hitro dolgčas. Sicer pa k nam radi zahajajo tudi pari, ki želijo uživati v dvoje in se prepustiti čarom Posavja.

Kužkom prijazna nastanitev

Uršina družina potuje tudi s psičko. Zato izbirajo nastanitve in destinacije, ki so kužkom prijazne, in kjer se bo njihova psička dobro počutila. Tako so izbrali tudi našo apartmajsko hiško, v kateri so dobrodošli vsi hišni ljubljenčki. Pri nas bivajo brezplačno, v apartmaju pa imamo zanje pripravljeno tudi pasjo posteljico s pregrinjalom, posodo za hrano in vodo, priboljške in igrače. Ker smo na podeželju, je to idealna lokacija, da se psi prosto gibajo zunaj na travniku pred hišo.

Polno opremljen apartma za maksimalno udobje

V apartmaju je vsa oprema, ki jo potrebujete za čim bolj udobno bivanje. Pri opremljanju smo mislili na to, da bodo naši gosti imeli vse pri roki. V članku »KZM ocenjuje« je Urša zapisala, da so bili navdušeni nad polno opremljeno kuhinjo, katero smo zasnovali tako, da v njej lahko pripravljate hrano, kot če bi bili doma. Pohvalili so tudi prostoren balkon z jedilno mizo za druženja ob hrani, razporeditev postelj s petimi ležišči v zgornjem nadstropju, »mulki« pa sta se posebej razveselili polne škatle igrač, ki ju je pričakala v dnevni sobi.

Mirna lokacija na podeželju s čudovitimi razgledi

Hiška Vinska Trta se nahaja v osrčju posavskega podeželja, obdana z vinskimi trtami, zelenimi grički in travniki. Posebej lepa so jutra, ko se razgledi iz apartmajske terase razprostirajo od okoliških vinorodnih gričev pa vse do hrvaškega Slemena. V lepih razgledih je uživala tudi Uršina družina, poudarila pa je tudi lepo okolico naše hiške. Posebej ji je bilo všeč, da se otroci lahko zunaj varno igrajo, ter, da imajo kot družina možnost preživeti kakovosten čas na piknik prostoru, ki je opremljen z leseno mizo in klopmi, pred hišo pa je odprto kurišče.

Bogat izbor aktivnosti v okolici + številne dogodivščine za otroke

Kam z mulcem za vikend, če želite doživeti čim več in z družino aktivno raziskovati skrite kotičke Posavja? Pridite k nam v podeželsko vasico Ribnica na Jesenicah na Dolenjskem! Od tu boste imeli odlično izhodiščno točko za dnevne in poldnevne izlete v okolici. Nad bližino vseh zanimivih aktivnosti v okolici je bila navdušena tudi gostujoča Uršina družina, saj so potrebovali le 10 do 15 minut vožnje za oglede atrakcij in izlete.

Obiskali so Turistično kmetijo pri Martinovih, kmetijo Zevnik, Beach Bar Tochka ob reki Krki in živalski park Na jasi. Tu so jih pričakale zabavne dogodivščine za otroke, ki so radi na svežem zraku in spoznavajo svet živali. Ogledali so si tudi Posavski muzej Brežice. Tako kot vsem našim gostom smo tudi Uršini družinici podarili brezplačne vstopnice za ogled muzeja.

Podali so se tudi na Čateževo pot, ki vodi od Čateža ob Savi do vrha Šentviške gore. Za vse tiste, ki se sprašujete kam z mulcem poleti po veliko dozo vodne zabave, so Terme Čatež odlična izbira za obisk poletne termalne riviere s številnimi vodnimi atrakcijami. Od našega apartmaja so toplice oddaljene le 10 minut vožnje.

Gostoljubje gostiteljev

Svoje delo opravljamo s srcem in si želimo, da se gosti pri nas dobro počutijo. To dolenjsko gostoljubnost je opazila tudi Urša z družino, in jo uvrstila med prednosti bivanja v apartmajski hiški. Pridružila se je mnenju več kot 200 gostov, ki so nam namenili pozitivne ocene.

Cel blog zapis o oceni apartmaja Vinska Trta si lahko ogledate na njihovi spletni strani kamzmulcem.si. Urša je članek opremila s številnimi slikami, zato si lahko ogledate, kako je videti notranjost apartmaja in okolica hiške, dobili pa boste tudi nekaj super idej o tem, kam z mulcem za vikend, če želite z družino preživeti kakovosten čas ob odkrivanju posavskih biserjev narave in kulturne dediščine.

Kam z mulcem

Kam z mulcem na nepozabno dogodivščino? V Posavje in apartma Vinska Trta!

Veseli nas, da smo imeli priložnost gostiti ekipo Kam z mulcem. Pravijo, da se bodo kmalu vrnili, morda za več dni, saj jih je Posavska regija povsem prevzela s svojimi čari. Če želite tudi vi pri nas preživeti brezskrben vikend pobeg ali počitnice na podeželju, lahko kar na naši spletni strani rezervirate svoj košček raja pod posavskim soncem.

Vsekakor se vam ta oblika neposredne rezervacije pri Vinska Trta bolj izplača kot rezervacija preko platforme Airbnb Čatež, saj vam platforma zaračuna provizijo. Tako boste prihranili na stroških in pocenili celotno bivanje. Če boste iskali našo hiško na Airbnb Brežice, vam svetujemo, da raje rezervirate preko naše spletne strani, saj boste imeli možnost vzpostaviti neposreden stik z nami, pri morebitnem preklicu rezervacije ali spreminjanju datumov pa smo tako lahko bolj prilagodljivi.

Dobrodošli v Posavju!

Kategorije Apartma Vinska trta

Martin Šeberle

Martin Šeberle

Expert agent

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint.

Dodaj odgovor