Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Error: Contact form not found.

Ugodnosti za goste

Ugodnosti za goste

Spa & Wellness
Terme Paradiso
Doživetja
Znamenitosti
Lokalna gostinska ponudba

Ugodnosti

Odkrij Dodatno Veselje na Tvojih Počitnicah: Ugodnosti, Ki Ti Jih Prinašajo Naši Apartmaji!

Dragi gostje apartmajev Vinska Trta,

Za nas so tvoje počitnice več kot le bivanje. Zato smo za tebe pripravili nekaj posebnega, kar bo tvoje doživetje naredilo še bolj edinstveno! Ob tvojem prihodu te bomo razveselili z brezplačno bonsko kartico, ki odpira vrata do neverjetnih ugodnosti v naši čudoviti okolici.

Kaj to pomeni zate? To pomeni, da imaš priložnost izkoristiti ekskluzivne popuste in ugodnosti pri različnih storitvah, ki jih nudijo lokalni partnerji. Si želiš razvajanja in sprostitve s počitniško masažo? Morda te bolj vabi raziskovanje lokalnih skrivnosti ali preizkušanje raznolike kulinarike? Bonska kartica ti omogoča ugodnosti pri termalnih bazenih, masažah, doživetjih, ogledih znamenitosti in razvajanju brbončic.

In to še ni vse! Če si želiš dodatno olajšati načrtovanje svojih počitnic, smo za tebe pripravili posebne nastanitvene pakete. To pomeni, da lahko združiš udobje naših apartmajev s še večjim razkošjem in prihranki. Nastanitveni paketi vključujejo vse, kar potrebuješ za brezskrbno uživanje v svojem oddihu.

Ne pozabi, da so boni in ugodnosti veljavni le med tvojim bivanjem pri nas, zato ne odlašaj z raziskovanjem vsega, kar ti ponujamo. Tvoje počitnice so priložnost, da užiješ v vsakem trenutku, zato jih naredimo še bolj posebne skupaj!

Ponosni smo, da lahko delimo te edinstvene ugodnosti s tabo. Podrobnosti o ugodnostih in nastanitvenih paketih te čakajo spodaj. Raziskuj, načrtuj in se pripravi na nepozabno doživetje!

Uživajte v Sprostitvi z Masažami v Apartmaju Vinska Trta

Pomirjujoče dotike, nežne potiske in skrbno izbrane tehnike – dobrodošli v svetu masaž. Morda se zdi, da so masaže le luksuzna razvajanja, vendar pa imajo globlji pomen in koristi, kot si morda mislite. V Apartmaju Vinska Trta smo se povezali z lokalnimi ponudniki, da vam omogočimo nepozabno izkušnjo s tajsko masažo in refleksno masažo stopal. Pridružite se nam in odkrijte, kako lahko masaže prepletejo svoje prste skozi vaše telo in um, prinašajoč vam občutek popolne sprostitve.

Masaža: Dotik, Ki Zdravi

Masaže so več kot le trenutki razvajanja. Gre za umetnost, ki izvira iz stoletij starih tehnik, katere so skrbno prenašali iz roda v rod. Dotik terapevta je kot glasba za telo; nežno se dotakne vaših mišic, koža se odziva na njegov ritem, napetost se sprošča, in vi se potapljate v občutek harmonije.

Koristi Masaž za Telo in Duha

Masaže imajo številne koristi za vaše zdravje in dobro počutje. Prvič, sprostijo mišice, ki so napete zaradi stresa ali napora, kar lahko olajša bolečine v hrbtu, vratu ter ramenih. Prav tako izboljšujejo cirkulacijo, kar pripomore k boljšemu dovajanju hranil in kisika v tkiva. Poleg tega masaže spodbujajo sproščanje endorfinov, hormonov sreče, ki vam lahko dvignejo razpoloženje ter zmanjšajo stres.

Tajska Masaža: Eksotična Potovanja za Telo

Pustite vsakodnevne skrbi za trenutek in se prepustite čarom tajske masaže. Ta tradicionalna tehnika združuje akupresuro, raztezanje in nežne udarce, ki pomagajo sprostiti napetosti in obnoviti energijo. Tajska masaža lahko pripomore k boljši gibljivosti sklepov, izboljšanju prekrvavitve ter sprostitvi energetskih blokad.

Vrste masaž:

 1. Kombinacija tradicionalne tajske masaže in masaže z olji – 90 minut = 50,15 €
 2. Tajska aroma masaža – 60 minut = 35,70 €
 3. Tajska masaža hrbta – 30 minut = 23,80 €

Masaže izvaja zunanji izvajalec, ki bo za vas na voljo bodisi v apartmaju bodisi v njenem salonu, odvisno od dogovora.

Refleksna Masaža Stopal: Povezava z Notranjim Jazom

Stopala so kot zemljevid vašega telesa, vsaka točka odraža določen organ ali sistem. Refleksna masaža stopal temelji na tej ideji, saj terapevt s pritiskom na določene točke na stopalih spodbuja celostno ravnovesje. Ta masaža lahko pomaga zmanjšati stres, izboljšati prekrvavitev ter spodbuditi naravne procese samozdravljenja.

Vrsta masaže in cena: Refleksna masaža stopal – 50 minut = 45 €

Masažo izvaja zunanji izvajalec, ki bo za vas na voljo bodisi v apartmaju bodisi v njenem salonu, odvisno od dogovora.

Najboljše Zase: Rezervirajte Svojo Masažo

Tako tajska masaža kot refleksna masaža stopal sta na voljo v našem apartmaju, da vam omogočimo sproščujočo izkušnjo med vašim bivanjem.

Rezerviraj svoj termin
Terme Paradiso

Ugodnosti za goste v Terme Paradiso

Lokacija: Selska cesta 15b, 8257 Dobova.

Ponosno vam predstavljamo naslednje ugodnosti za goste Apartmaja Vinska Trta:


Popusti na dnevne vstopnice

Uživajte v kopanju vsak dan v tednu od 9.00 do 22.00 ure. Gostje morajo obisk term potrditi z vstopnico. Znesek je potrebno poravnati vnaprej pri Apartmaju Vinska Trta.

Cenik:

Celodnevna vstopnica za kopanje – delovniki:

 • odrasli: 14 evrov
 • otroci (od 4 do 13,99 let): 12 evrov

Celodnevna vstopnica za kopanje – vikend in prazniki:

 • odrasli: 17 evrov
 • otroci (od 4 do 13,99 let): 15 evrov


Oaza savn z FKK bazenom (od 12.00 do 22.00 ure)

Vstopnica za oazo osmih savn in FKK bazen:

 • Ponedeljek do četrtek (3 ure): 18 evrov
 • Petek do nedelje in prazniki (3 ure): 21 evrov


Možnosti prehrane:

 • Penzionsko kosilo
  • Odrasla oseba: 14 evrov
  • Otrok: 11 evrov
 • Penzionska večerja
  • Odrasla oseba: 20 evrov
  • Otrok: 14 evrov

Penzionsko kosilo ali večerjo sestavljajo predjedi, glavne jedi in sladice. Če se odločite za večerjo med večerjo gostov Hotela Paradiso, bo večerja samopostrežna. Penzionsko kosilo ali večerjo rezervirate na recepciji Paradisa, plačate na kraju, in sicer z dokazilom, da bivate v Apartmajih Vinska Trta.

Opomba: Cene so odvisne od sprememb poslovnih pogojev Term Paradiso.

Več informacij o Termah Paradiso najdete na njihovi spletni strani www.paradiso.si.

Marche restavracija

Uživajte v odlični hrani in pijači v restavraciji Marché Obrežje s 20% popustom, ki ga nudijo gostom Apartmaja Vinska Trta.

Restavracija Marché Obrežje, ki se nahaja 5 minut vožnje od našega apartmaja, ponuja svežo, zdravo in okusno hrano ter pijačo.

Našim gostom nudijo 20% popust na redne cene hrane in pijače, ki jo lahko uživate v restavraciji ali pa jo vzamete s seboj.

Odprto je vsak dan od 6.00 do 22.00, zajtrk pa je na voljo od 6.00 do 10.00.

Kupon ugodnosti lahko uveljavite le na dan izdaje kupona.

Kontakt od Marché Obrežje:
Telefon: +38674573000
Spletni naslov in ponudba: https://www.marche-movenpick.si/sl/nase-lokacije/obrezje

Yumeiho masaža

Yumeiho masaža

Yumeiho masaža vam omogoča edinstveno izkušnjo japonske manualne terapije, ki bo vašemu telesu povrnila ravnotežje in boljši pretok energije. Za to izkušnjo smo izbrali Sakura center na naslovu Nova vas 60, 8261 Jesenice na Dolenjskem, kjer vam nudijo 20-odstotni popust na 45-minutno masažo za 25 evrov.

Masaža vključuje pritiskanje in gnetenje določenih točk, mišic oziroma mehkih tkiv, pa tudi manipulacijo sklepov, pri čemer se kosti in vretenca pri hrbtenici kar najbolje namestijo. Sprostitev mehkih tkiv in pravilno nameščanje kostno-sklepnih struktur sta ključna za dosego ciljev terapije: popravljeno držo medenice in hrbtenice ter spodbujanje samoobnavljajočih se telesnih energij, da se vrnejo v ravnovesje.

Rezervacija termina je obvezna preko telefona, zato vas prosimo, da pokličete na telefonsko številko 041 415 709 (SMS) za informacije in rezervacije. Pri naročanju se izkažite z bonom ugodnosti, ki vam omogoča koristiti popust kot gost Apartmaja Vinska Trta. Za več informacij o ponudbi in delovnem času obiščite spletno stran sakura.si.

Pekarna Suban

Suban – Domača lokalna pekarna

Naslov ponudnika: Pekarstvo Suban, Obrežje 19a, 8261 Jesenice na Dolenjskem.

15-odstotni popust na vse pekarske izdelke.

Delovni čas:

 • Od ponedeljka do petka od 6. do 16. ure.
 • Ob sobotah od 6. do 14. ure.
 • Ob nedeljah in praznikih od 6. do 11. ure.

Ob obisku se morate izkazati z bonom ugodnosti. Z njega mora biti razvidno, da ste gosti Apartmaja Vinska Trta.

Kontakt: +38674957014 in +38631745967.

Yogurtlandia Brežice

Yogurtlandia Brežice – zmrznjeni jogurti z različnimi prilogami, ameriške palačinke,…

Naslov ponudnika: Yogurtlandia Brežice, Cesta prvih borcev 11, 8250 Brežice, Slovenija.

 • 15% popust na celotno ponudbo v lokalu Yogurtlandia Brežice (pri plačilu z gotovino)

DELOVNI ČAS:

POLETNI

PON – ČET: 09.00 – 20.00,  PET – SOB: 09.00 – 22.00,  NED: 15.00 – 22.00

ZIMSKI

PON – SOB:  09.00 – 18.00,   NED:   Zaprto

KONTAKT:  +386 41858709  in  yogurtlandia.brezice@gmail.com

Izkazati se morate z kuponom. Z njega mora biti razvidno, da ste gost Apartmaja Vinska Trta.

Posavski muzej Brežice
Razgledni Vodovodni stolp Brežice

Posavski muzej Brežice v gradu Brežice

Posavski muzej Brežice v gradu Brežice je ena od največjih kulturnih znamenitosti na območju Posavja v Sloveniji. Nahaja se na Cesti prvih borcev 1 v Brežicah, Slovenija.

Muzej ponuja bogato zbirko kulturne in zgodovinske dediščine regije, ki jo predstavljajo razstave, arheološki izkopavanja, umetniške zbirke in druge muzejske zbirke. Posavski muzej Brežice je bil ustanovljen leta 1950 in je od takrat dalje pomemben center za varstvo, raziskovanje in promocijo kulturne dediščine regije.

Obiskovalci lahko uživajo v ogledu gradu in njegovih znamenitih zbirkih, kot so: arheološka zbirka, etnološka zbirka, umetniška zbirka in zbirka kulturne zgodovine. Za predšolske otroke je vstop prost, prav tako tudi za invalide, brezposelne, člane Slovenskega muzejskega društva in ICOM-a ter drugih stanovskih društev, povezanih z muzejsko dejavnostjo, turistične vodnike in spremljevalce skupin in invalidov ter novinarje z ustreznimi dokazili.

Gostje apartmaja Vinska Trta imajo poseben privilegij – 22% popust na obstoječ cenik vstopnine v muzej. To je odlična priložnost, da spoznate zgodovino Posavja in si ogledate bogato zbirko kulturne dediščine v Posavskem muzeju Brežice.

Muzej je odprt skozi celo leto, vstopnice pa lahko kupite na blagajni muzeja. Obiščite Posavski muzej Brežice in odkrijte zgodovino Posavja na edinstven način!

Če se odločite za obisk muzeja, upoštevajte, da ima muzej različne odpiralne čase glede na sezono. V zimskem času (november—februar) je odprt od torka do sobote od 8.00 do 16.00, ob nedeljah in praznikih od 13.00 do 16.00. V pomladnem in jesenskem času (marec—maj in september—oktober) je odprt od torka do sobote od 10.00 do 18.00, ob nedeljah in praznikih od 14.00 do 18.00. V poletnem času (junij—avgust) je odprt od ponedeljka do sobote od 10.00 do 20.00, ob nedeljah in praznikih od 14.00 do 20.00. Muzej je zaprt na 1. 1., 1. 11., 24., 25. in 31. 12. in ob ponedeljkih, razen od junja do avgusta. Zadnji vstop v muzej je mogoč pol ure pred zaključkom odpiralnega časa. Za najavljene skupine (vsaj 48 ur pred prihodom) je muzej odprt tudi ob drugih dneh in urah.

Redna cena vstopnice za odrasle je 5,00 €, za upokojence, dijake (z dokazili), študente in osnovnošolce 3,00 €, za družine 10,00 € in za skupine nad 10 oseb: odrasli 4,00 € in upokojenci, dijaki (z dokazili), študenti in osnovnošolci 2,50 €.

Vodovodni stolp Brežice

Vodovodni stolp Brežice je najprepoznavnejša točka mesta Brežice in vabi obiskovalce že od daleč. Zgrajen je bil leta 1914 za potrebe mestnega vodovoda in je visok 46 metrov. Stolp je večinoma okrogel, na vrhu pa ga zaključuje osmerokotni rezervoar, ki je postavljen na šestnajstih konzolah. Brežiški vodovodni stolp je edinstven primer vodnega stolpa iz tega časa na Slovenskem.

Po temeljiti prenovi, ki je potekala med leti 2021 in 2022, je vodovodni stolp od novembra 2022 odprt za vse obiskovalce.

Ogled stolpa je voden in poteka na vsako polno uro, zato je potrebna predhodna rezervacija osebno ali preko telefona na 07 466 05 17 in 031 708 737 ali preko e-pošte na naslov vodnik@pmb.si.

Gostje Apartmaja Vinska Trta imajo pri nakupu vstopnic za ogled vodovodnega stolpa 22% popusta na obstoječ cenik.

Vstopnice se kupijo na recepciji Posavskega muzeja Brežice.

Delovni čas vodovodnega stolpa je od torka do sobote od 10.00 do 18.00, ob nedeljah pa od 14.00 do 18.00.

Zadnji vstop je ob 17.00.

Redna cena vstopnice za odrasle je 10,00 €, za upokojence in šolarje 7,00 €, za družine 25,00 € in za skupine nad 10 oseb 7,00 €.

Redna Kombinirana vstopnica za ogled vodovodnega stolpa in muzeja stane za odrasle 12,00 €, za upokojence in šolarje 8,00 €, za družine 28,00 € in za skupine nad 10 oseb 8,00 €.

Koristniki se ob vsakem vstopu izkažejo s potrdilom-kuponom, na katerem je razvidno, da so gosti Apartmaja Vinska Trta.