Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Error: Contact form not found.

Splošni pogoji in pravila

 1. Ko rezervirate pri nas ali preko katere koli tretje strani (posredniške agencije ali tuje spletne rezervacijske platforme), se strinjate, da vas zavezujejo naši Splošni Pogoji in Pravila.
 2. Živimo 3 kilometre od nastanitve. Tukaj smo da vam pomagamo v kolikor je to potrebno, da boste lahko uživali na vašem dopustu, počitnicah ali oddihu. Prosim vas, da nas takoj obvestite, če med bivanjem niste s čim zadovoljni, da bomo lahko to čim prej poskušali odpraviti. V kolikor se boste po končanem bivanju pritoževali, da ste bili kakorkoli oškodovani, se vam zaradi tega ne bo povrnil nobeden strošek, v kolikor med vašim bivanjem nismo bili opozorjeni o nobeni zadevi .
 3. Pravila rezervacij in Odpovedi – Pri neposredni rezervaciji je naš standardni pravilnik, da se zahteva 30% polog od celotnega zneska. 25€ se ne vrne in pokriva administrativne stroške in stroške ponovnega trženja. Preostali del plačila je potrebno opraviti 14 dni pred prihodom. Če se rezervacija prekliče več kot 30 dni pred prihodom, vam vrnemo 30% minus 25€. Če se rezervacija prekliče manj kot 30 dni, denarja ne vrnemo. Pri rezervacijah v zadnjem trenutku (do 14 dni pred prihodom) je potrebno celotno plačilo ob rezervaciji in je nepovratno oziroma niste upravičeni do vračila denarja. Rezervacija je potrjena po prejemu potrditvene e-pošte in vavčerja.
  Darilni boni – Darilni boni se štejejo kot delna akontacija in se upoštevajo kot znesek ali vrednost pri končnem izračunu rezervacije. Ob rezervaciji je potrebno Darilni bon poslati ponudniku nastanitve na naslov: Oddajanje sob Martin Šeberle s.p., Velika Dolina 22, 8261 Jesenice na Dolenjskem, Slovenija. Po prejemu Darilnega bona ponudnik potrdi rezervacijo.
 4. Zavarovanje za odpoved potovanja – Pomembno obvestilo: Prosimo, da upoštevate, da v primeru, da vi ali kateri koli član vaše potniške skupine iz kakršnega koli razloga ne morete ali nočete potovati, bodisi zaradi bolezni ali drugih okoliščin, ne boste upravičeni do povračila denarja. Vse naše goste močno spodbujamo k sklenitvi turističnega zavarovanja takoj po rezervaciji. Zavarovanje za odpoved potovanja lahko najlažje uredite neposredno pri svoji zavarovalnici. To zavarovanje zagotavlja kritje v primeru odpovedi potovanja zaradi posebnih razlogov in vam nudi dodatno zaščito v primeru nepričakovanih situacij.
 5. Za rezervacije opravljene preko katere koli posredniške agencije ali spletne rezervacijske platforme se upošteva tamkajšnji pravilnik o odpovedi in plačilu ter čas prihoda.
 6. V primeru neprihoda (no show) ali v primeru zmanjšanja števila noči vaše rezervacije (po datumu prihoda), se vam zaračuna celotni strošek rezervacije. Če ste rezervirali po nepovratni ceni (non refundable rate), vračilo denarja ne bodo izvedeno. Vsem gostom svetujemo, da sklenejo potovalno zavarovanje takoj po rezervaciji.
 7. Razumemo, da se lahko zgodijo nesreče. Prosimo, obvestite nas o morebitnih okvarah, izgubi ključev ali poškodbah takoj, ko se pojavijo. Odgovarjate za stroške škode in izgube ključev (€25 na komplet). Če nam takoj sporočite kakršno koli škodo ali izgubo, lahko skušamo z vami zmanjšati te stroške. Gostje so v času svojega bivanja odgovorni za lastnino. Nastalo škodo bo potrdil lastnik, gostje pa jo morajo poravnati na podlagi lastnikove ocene. Morebitno okvaro takoj prijavite lastniku na številko +38641416920.
 8. Obvezni dodatni stroški: turistična in promocijska taksa za odrasle je €2,50 na osebo na noč. Za otroke starosti od 7 do 17 let je turistična in promocijska taksa €1,25 na osebo na noč. Plačilo se izvede v gotovini ob prihodu, razen če tega niste že uredili pred prihodom.
 9. V Sloveniji veljajo zakoni, ki zahtevajo, da se morajo vsi gostje registrirati pri lokalnih oblasteh. To delo opravi nastanitev ob prihodu in vašo registracijo posreduje lokalni oblasti. V primeru, da vas ob prihodu ne moremo osebno sprejeti ali je vaš prihod zelo pozno ali gre za samoprijavo (self check-in), boste pred prihodom morali posredovati skenirane kopije osebnih dokumentov ali potnih listov vseh gostov. Ti dokumenti morajo vsebovati ime in priimek, datum in letnico rojstva, spol, državljanstvo, vrsto dokumenta in številko dokumenta.
 10. Skupna cena vključuje najem apartmaja, zaključno čiščenje, lasten parkirni prostor, neomejena uporaba WiFi-ja, uporabo posteljnine, brisač in njihovo pranje/sušenje/peglanje, vsa čistila, toaletni papir, porabljeno elektriko in vodo, otroško posteljico, zasebni pralno-sušilni stroj za perilo, zasebni zunanji žar, skupno odprto kurišče na vrtu in hišnega ljubljenčka.
 11. Dodatno perilo in brisače so na voljo na zahtevo brez dodatnega doplačila.
 12. Strošek zaključnega čiščenja vam ne bo zaračunan. Od vas pa pričakujemo, da boste apartma zapustili v enakem stanju kot ob prihodu. Pridržujemo si pravico do zaračunavanja dodatnega čiščenja, če je potrebno. Strošek vmesnega čiščenja je 30€, je na zahtevo in med daljšim bivanjem, po vsakem tednu bivanja.
 13. Minimalno bivanje – Naše standardno minimalno bivanje je 2 nočitvi. Le to se spreminja glede na sezono. Za eno nočitev je doplačilo v višini 30%.
 14. V celotnem objektu je prepovedano kajenje. Gostom je dovoljeno kaditi na balkonu in na terasi. Če bomo ugotovili, da so gostje v apartmajih kadili, bodo gostje naprošeni, da takoj zapustijo nastanitev, za globinsko čiščenje pa boste morali plačati €200.
 15. Pse, starejše od 9 mesecev, se lahko na zahtevo dovoli – največ 2 psa na enoto, brez dodatnega stroška. Psov ni dovoljeno pustiti samih v nastanitvi.
 16. Za vaše udobje imamo na voljo na zahtevo potovalno otroško posteljico. Uporaba je na lastno odgovornost. Preverite ali ste zadovoljni, da je varna in da je bila pravilno postavljena. Ne odgovarjamo za nobene nesreče ali nezgode zaradi uporabe otroške posteljice.
 17. Prosimo vas, da bodite spoštljivi do drugih gostov in naših sosedov. Vsak pretiran hrup ali moteče vedenje lahko povzroči, da predčasno zapustite nastanitev brez povračila denarja.
 18. Prijava je od 16.00 do 23.00 ure, Odjava pa do 10.00 ure. Nimamo dodatnega prostora, da bi pustili svojo prtljago in se preoblekli, če pridete zunaj okvira teh časov. Pozanimajte se o tej storitvi.
 19. Če je mogoče je na zahtevo možna zgodnja/pozna prijava in pozna odjava. Dodatni strošek je 15€ izven uradnih ur prijave/odjave.
 20. Po predhodnem dogovoru je omogočen sistem samoprijave (self-check-in) in samostojni vstop v apartma. Vrata se odpirajo s ključem, ki se nahaja v škatli pred vhodnimi vrati. Dostopno kodo boste pred prihodom prejeli na svoj e-mail in/ali na svojo mobilno telefonsko številko, saj se na lokaciji ne bomo srečali.
 21. V času vašega bivanja si pridržujemo pravico, da kadarkoli vstopimo v nastanitev z opravičljivim namenom (čiščenje, zalivanje rož, vzdrževanje ali popravila, inšpekcijski nadzor).
 22. Povečanje maksimalne zasedenosti oseb v nastanitvi – če je presežena največja zasedenost ali so v nastanitvi osebe, katere niso prijavljene ob rezervaciji, se boste morali takoj odjaviti brez povračila stroškov ali naknadnega prilagajanja.
 23. Netflix – naročniška storitev pretakanja videa vam je zagotovljena brazplačno v obeh apartmajih.
 24. Streaming storitve – Kadar dostopate do lastnih streaming storitev preko naših Smart TV-jev npr. Netflix, Amazon Prime in YouTube, ostaja vaša odgovornost, da zagotovite, da se odjavite iz svojega računa, ko zapustite nastanitev. Če to pozabite storiti, ne moremo prevzeti odgovornosti, da opravimo to v vašem imenu in ne bomo odgovorni za morebitne naknadne stroške, ki vam bodo zaračunani v primeru uporabe s strani naslednjih gostov. Morali bi imeti možnost, da se iz vseh naprav odjavite na daljavo tako, da spremenite geslo.
 25. WiFi – Brezžični širokopasovni internet je običajno na voljo v naših apartmajih, vendar ne bomo odgovorni za izgubo te storitve zaradi povezave, okoljske ali človeške napake in če se servisna podporna služba ne odzove pravočasno. Zaradi teh razlogov brezžični širokopasovni internet ni pogodbena določba ob najemu apartmaja. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za kakršno koli škodo na vašem računalniku ali podatkih v njem, niti za varnost podatkov, ki se prenašajo po internetu. Gostje so sami odgovorni za zaščito svojih računalnikov pred izgubo podatkov, pred nepooblaščenim dostopom ali virusi.
 26. Dodatne storitve masaže in ponudbe namestitvenih paketov:
  (a) Ponujamo različne vrste masaž, vključno s kombinacijo tradicionalne tajske masaže in masaže z olji (90 minut), tajsko aroma masažo (60 minut), tajsko masažo hrbta (30 minut) ter refleksno masažo stopal (50 minut).
  (b) Masaže izvajajo certificirane maserke na podlagi pogodbe. Maserke so strokovno usposobljene in opravljajo masaže tudi kot svojo dejavnost.
  (c) Storitve masaže so na voljo kot samostojne storitve ali kot del sezonskih paketov nastanitve.
  (d) Rezervacija terminov za masaže in/ali nastanitvenih paketov je odvisna od razpoložljivosti maserke ter prostih terminov nastanitve.
  (e) Rezervacija termina za masažo in/ali namestitvenega paketa je potrjena po plačilu storitve s strani stranke. Potrditev bo poslana preko telefonskega klica ali sporočila ter e-pošte.
  (f) V primeru, da je izvajalec masaže zaradi nepredvidenih okoliščin, kot je bolezen ali druge nepredvidljive situacije, onemogočen opravljati storitve masaže, si pridržujemo pravico do prerazporeditve terminov ali vrnitve plačila za to storitev. Naš cilj je zagotoviti najboljšo izkušnjo za naše goste, vendar se lahko pojavi nepričakovana situacija, ki je ne moremo predvideti.
 27. Posebne ponudbe za celodnevno kopanje, obisk savn v Termah Paradiso in ponudbe namestitvenih paketov:
  (a) Skladno s pogodbo s Terme Paradiso v Dobovi, imamo za naše goste posebne ugodnosti pri rezervaciji storitev celodnevnega kopanja. Ponujamo celodnevno kopanje za odrasle, ki vključuje uporabo bazenov in celodnevno kopanje za otroke (4-14 let) po posebni ceni.
  (b) Prav tako imamo v ponudbi 3-urno uporabo savn in FKK bazenov za tiste, ki želijo dodatno razvajanje.
  (c) Ponudba storitev Term Paradiso je tudi sestavni del naših različnih namestitvenih paketov.
  (d) V primeru, da bi Terme Paradiso bile začasno zaprte zaradi vzdrževalnih del, nepredvidenih dogodkov ali drugih okoliščin, ki bi preprečile dostop do storitev, ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale. Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb cen in pogojev storitev Term Paradiso, ki so odvisne od njihovih notranjih politik. Vsakršne spremembe bomo poskušali pravočasno sporočiti našim gostom.
  (e) V primeru, da bi se po vaši rezervaciji cena storitev v Termah Paradiso spremenila, vas bomo obvestili o morebitnih spremembah pred izvedbo storitve. Prizadevamo si za zagotavljanje najboljše možne izkušnje našim gostom, vendar se lahko okoliščine spremenijo iz nepredvidljivih razlogov.
 28. Ponudbe vseh namestitevenih paketov si lahko ogledate na povezavi https://www.vinskatrta.com/namestitveni-paketi/
 29. Popusti vezani za namestitevene pakete se izključujejo: Želimo vas obvestiti, da naši namestitveni paketi že vključujejo posebne popuste in ugodnosti, ki so sestavni del celotnega paketa. Zaradi tega se popusti, vključeni v naš VIP seznam, na pakete ne seštevajo. Naš cilj je zagotoviti, da boste prejeli največjo vrednost za svoj denar, zato smo že vnaprej vključili najboljše ugodnosti in storitve v naše pakete. Hvala za vaše razumevanje.
 30. Ponudbe vseh ugodnosti v času bivanja si lahko ogledate na povezavi https://www.vinskatrta.com/ugodnosti-za-goste/
 31. Cesta do objekta pelje po gričevnati okolici. Podlaga parkirnega prostora je pesek, cesta do hiše in parkirišča pa je lahko v zimskih mesecih ledena in zasnežena. Prosimo, poskrbite, da boste ustrezno pripravljeni na vremenske varnostne ukrepe. Ne moremo biti odgovorni za kakršne koli poškodbe ali nevšečnosti, ki bi nastale kot posledica.
 32. Družine z otroki so dobrodošle! Ne glede na to, koliko pazimo, apartma in okolica nikoli ne moreta biti popolnoma varna za otroke. Lastniki ne moremo biti odgovorni za vse nezgode, ki se zgodijo v apartmaju ali v okolici. Starši so odgovorni, da so njihovi otroci ves čas varni in pod nadzorom.
 33. Naredimo vse kar je potrebno, da je vsa oprema v stanovanju redno vzdrževana, brezhibna in v dobrem stanju. Vendar pa je nemogoče zagotoviti, da bodo vse naprave, objekti, javne in servisne službe,… v vsakem trenutku pripravljene in na razpolago. Prizadevamo si, da bi v okviru našega nadzora čim prej odpravili prijavljene težave. Za težave z vzdrževanjem ali s komunalno oskrbo ne bodo odobrena povračila denarja.
 34. Vsaka enota ima zunaj možnost brezplačne uporabe lastnega BBQ z vso opremo, z mizo in sedeži. Uporaba zunanjega odprtega kurišča s klopmi na vrtu je brezplačna in namenjena skupni uporabi. Goste se naproša, da te prostore in pripomočke uporabljajo skrajno pozorno, da ne pride do požara.
 35. Za denar, nakit, vrednostne papirje in ostale predmete, ki jih gostje hranijo v apartmaju in avtomobilih, ne prevzemamo odgovornosti.
 36. Električni avtomobili – Na žalost nimamo objekta za polnjenje električnih avtomobilov, zaradi varnosti in zavarovanja pa na posestvu ni dovoljeno polnjenje električnih avtomobilov. Najbližji polnilec električnih avtomobilov je v kraju Čatež ob Savi.
 37. Podrazumeva se, da gost soglaša s splošnimi pravili in pogoji najema ko opravi spletno rezervacijo in ko opravi prijavo v nastanitvi.
 38. Upamo, da boste v Apartmaju Vinska Trta uživali in ne pozabite, tu smo, da vam pomagamo maksimalno uživati ​​v tem času. Dobrodošli!