Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Splošni pogoji in pravila

 1. Ko rezervirate pri nas ali preko katere koli tretje strani (posredniške agencije ali tuje spletne rezervacijske platforme), se strinjate, da vas zavezujejo naši Splošni Pogoji in Pravila.
 2. Živimo 3 kilometre od nastanitve. Tukaj smo da vam pomagamo v kolikor je to potrebno, da boste lahko uživali na vašem dopustu, počitnicah ali oddihu. Prosim vas, da nas takoj obvestite, če med bivanjem niste s čim zadovoljni, da bomo lahko to čim prej poskušali odpraviti. V kolikor se boste po končanem bivanju pritoževali, da ste bili kakorkoli oškodovani, se vam zaradi tega ne bo povrnil nobeden strošek, v kolikor med vašim bivanjem nismo bili opozorjeni o nobeni zadevi .
 3. Pravila rezervacij in Odpovedi – Pri neposredni rezervaciji je naš standardni pravilnik, da se zahteva 30% polog od celotnega zneska. 25€ se ne vrne in pokriva administrativne stroške in stroške ponovnega trženja. Preostali del plačila je potrebno opraviti 14 dni pred prihodom. Če se rezervacija prekliče več kot 30 dni pred prihodom, vam vrnemo 30% minus 25€. Če se rezervacija prekliče manj kot 30 dni, denarja ne vrnemo. Pri rezervacijah v zadnjem trenutku (do 14 dni pred prihodom) je potrebno celotno plačilo ob rezervaciji in je nepovratno oziroma niste upravičeni do vračila denarja. Rezervacija je potrjena po prejemu potrditvene e-pošte in vavčerja.
 4. Prilagojena politika odpovedi zaradi situacije Covid-19 – Ponujamo revidirano politike odpovedi zaradi Covid-19. Za vse rezervacije za prihode do junija 2022 je brezplačna odpoved rezervacije 7 dni in več pred prihodom. V kolikor prekličete rezervacijo več kot 7 dni pred prihodom, vam bomo ves polog vrnili. Brezplačna sprememba datumov – če morate zaradi ukrepa Vlade odpovedati rezervacijo v manj kot 7 dni pred prihodom. V kolikor se bi sedanje razmere podaljševale bomo temu primerno prilagodili našo politiko odpovedi. V primeru kakršnih koli vprašanj ali pomislekov nas kontaktirajte.
 5. Zavarovanje odpovedi potovanja – Prosimo, upoštevajte, da če vi ali kdorkoli iz vaše skupine iz kakršnega koli razloga ne želite potovati ali ne morete potovati zaradi kakršne koli bolezni, okužbe s korona virusom ali morate v karanteno zaradi stika z osebo s korona virusom, ali ne morete ostati zaradi svojega cepljenega/covid statusa, ne boste upravičeni do povračila denarja.
  Vsem gostom svetujemo sklenitev turističnega zavarovanja takoj po rezervaciji. Zavarovanje za primer odpovedi potovanja lahko največkrat rezervirate neposredno pri svoji zavarovalnici. Takšno zavarovanje nudi kritje odpovedi v primeru, da morate odpovedati potovanje zaradi posebnih primerov korona virusa.
 6. Če med bivanjem opazite kakršne koli simptome virusa corone-19, nas nemudoma obvestite in pokličite zdravstvenega delavca:
  **Zdravstveni Dom Brežice – od ponedeljka do petka, od 7:00 do 14:00 na telefonsko številko +38674991478 ali izven uradnih ur na
  **Urgentni Center Bolnišnice Brežice – na telefonsko številko +38674668250
  V kolikor ste pozitivni in da ne potrebujete hospitalizacije, morate nemudoma zapustiti nastanitev in opraviti potrebno karanteno v svojem domu. Prav tako velja za ostale goste, ki so skupaj z vami.
 7. Za rezervacije opravljene preko katere koli posredniške agencije ali spletne rezervacijske platforme se upošteva tamkajšnji pravilnik o odpovedi in plačilu ter čas prihoda.
 8. V primeru neprihoda (no show) ali v primeru zmanjšanja števila noči vaše rezervacije (po datumu prihoda), se vam zaračuna celotni strošek rezervacije. Če ste rezervirali po nepovratni ceni (non refundable rate), vračilo denarja ne bodo izvedeno. Vsem gostom svetujemo, da sklenejo potovalno zavarovanje takoj po rezervaciji.
 9. Razumemo, da se lahko zgodijo nesreče. Prosimo, obvestite nas o morebitnih okvarah, izgubi ključev ali poškodbah takoj, ko se pojavijo. Odgovarjate za stroške škode in izgube ključev (€25 na komplet). Če nam takoj sporočite kakršno koli škodo ali izgubo, lahko skušamo z vami zmanjšati te stroške. Gostje so v času svojega bivanja odgovorni za lastnino. Nastalo škodo bo potrdil lastnik, gostje pa jo morajo poravnati na podlagi lastnikove ocene. Morebitno okvaro takoj prijavite lastniku na številko +38641416920.
 10. Obvezni dodatni stroški: [1] turistična in promocijska taksa za odrasle je €2,50 na osebo na noč. Za otroke starosti od 7 do 17 let je turistična in promocijska taksa €1,25 na osebo na noč. [2] strošek zaključnega čiščenja je 35€.
 11. Zaradi zakonodaje Republike Slovenije moramo voditi knjigo vseh gostov. Ob vašem prihodu nam boste zaradi vnosa osebnih podatkov gostov izročili veljavne osebne listine.
 12. Skupna cena vključuje najem apartmaja, lasten parkirni prostor, neomejena uporaba WiFi-ja, uporabo posteljnine, brisač in njihovo pranje/sušenje/peglanje, vsa čistila, toaletni papir, porabljeno elektriko in vodo, otroško posteljico, zasebni pralno-sušilni stroj za perilo, zasebni zunanji žar, skupno odprto kurišče na vrtu in hišnega ljubljenčka.
 13. Dodatno perilo in brisače so na voljo na zahtevo brez dodatnega doplačila.
 14. Zaračunan vam bo strošek zaključnega čiščenja. Od vas pa pričakujemo, da boste apartma zapustili v enakem stanju kot ob prihodu. Pridržujemo si pravico do zaračunavanja dodatnega čiščenja, če je potrebno.
 15. Najkrajši čas bivanja 2 noči.
 16. V celotnem objektu je prepovedano kajenje. Gostom je dovoljeno kaditi na balkonu in na terasi. Če bomo ugotovili, da so gostje v apartmajih kadili, bodo gostje naprošeni, da takoj zapustijo nastanitev, za globinsko čiščenje pa boste morali plačati €200.
 17. Pse, starejše od 9 mesecev, se lahko na zahtevo dovoli – največ 2 psa na enoto, brez dodatnega stroška. Psov ni dovoljeno pustiti samih v nastanitvi.
 18. Za vaše udobje imamo na voljo na zahtevo potovalno otroško posteljico. Uporaba je na lastno odgovornost. Preverite ali ste zadovoljni, da je varna in da je bila pravilno postavljena. Ne odgovarjamo za nobene nesreče ali nezgode zaradi uporabe otroške posteljice.
 19. Prosimo vas, da bodite spoštljivi do drugih gostov in naših sosedov. Vsak pretiran hrup ali moteče vedenje lahko povzroči, da predčasno zapustite nastanitev brez povračila denarja.
 20. Prijava je od 16.00 do 23.00 ure, Odjava pa do 10.00 ure. Nimamo dodatnega prostora, da bi pustili svojo prtljago in se preoblekli, če pridete zunaj okvira teh časov. Pozanimajte se o tej storitvi.
 21. Če je mogoče je na zahtevo možna zgodnja/pozna prijava in pozna odjava. Dodatni strošek je 15€ izven uradnih ur prijave/odjave.
 22. Po predhodnem dogovoru je omogočen sistem samoprijave (self-check-in) in samostojni vstop v apartma. Vrata se odpirajo s ključem, ki se nahaja v škatli pred vhodnimi vrati. Dostopno kodo boste pred prihodom prejeli na svoj e-mail in/ali na svojo mobilno telefonsko številko, saj se na lokaciji ne bomo srečali.
 23. V času vašega bivanja si pridržujemo pravico, da kadarkoli vstopimo v nastanitev z opravičljivim namenom (čiščenje, zalivanje rož, vzdrževanje ali popravila, inšpekcijski nadzor).
 24. Povečanje maksimalne zasedenosti oseb v nastanitvi – če je presežena največja zasedenost ali so v nastanitvi osebe, katere niso prijavljene ob rezervaciji, se boste morali takoj odjaviti brez povračila stroškov ali naknadnega prilagajanja.
 25. Netflix – naročniška storitev pretakanja videa vam je zagotovljena brazplačno v obeh apartmajih.
 26. Streaming storitve – Kadar dostopate do lastnih streaming storitev preko naših Smart TV-jev npr. Netflix, Amazon Prime in YouTube, ostaja vaša odgovornost, da zagotovite, da se odjavite iz svojega računa, ko zapustite nastanitev. Če to pozabite storiti, ne moremo prevzeti odgovornosti, da opravimo to v vašem imenu in ne bomo odgovorni za morebitne naknadne stroške, ki vam bodo zaračunani v primeru uporabe s strani naslednjih gostov. Morali bi imeti možnost, da se iz vseh naprav odjavite na daljavo tako, da spremenite geslo.
 27. WiFi – Brezžični širokopasovni internet je običajno na voljo v naših apartmajih, vendar ne bomo odgovorni za izgubo te storitve zaradi povezave, okoljske ali človeške napake in če se servisna podporna služba ne odzove pravočasno. Zaradi teh razlogov brezžični širokopasovni internet ni pogodbena določba ob najemu apartmaja. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za kakršno koli škodo na vašem računalniku ali podatkih v njem, niti za varnost podatkov, ki se prenašajo po internetu. Gostje so sami odgovorni za zaščito svojih računalnikov pred izgubo podatkov, pred nepooblaščenim dostopom ali virusi.
 28. Cesta do objekta pelje po gričevnati okolici. Podlaga parkirnega prostora je pesek, cesta do hiše in parkirišča pa je lahko v zimskih mesecih ledena in zasnežena. Prosimo, poskrbite, da boste ustrezno pripravljeni na vremenske varnostne ukrepe. Ne moremo biti odgovorni za kakršne koli poškodbe ali nevšečnosti, ki bi nastale kot posledica.
 29. Družine z otroki so dobrodošle! Ne glede na to, koliko pazimo, apartma in okolica nikoli ne moreta biti popolnoma varna za otroke. Lastniki ne moremo biti odgovorni za vse nezgode, ki se zgodijo v apartmaju ali v okolici. Starši so odgovorni, da so njihovi otroci ves čas varni in pod nadzorom.
 30. Naredimo vse kar je potrebno, da je vsa oprema v stanovanju redno vzdrževana, brezhibna in v dobrem stanju. Vendar pa je nemogoče zagotoviti, da bodo vse naprave, objekti, javne in servisne službe,… v vsakem trenutku pripravljene in na razpolago. Prizadevamo si, da bi v okviru našega nadzora čim prej odpravili prijavljene težave. Za težave z vzdrževanjem ali s komunalno oskrbo ne bodo odobrena povračila denarja.
 31. Vsaka enota ima zunaj možnost brezplačne uporabe lastnega BBQ z vso opremo, z mizo in sedeži. Uporaba zunanjega odprtega kurišča s klopmi na vrtu je brezplačna in namenjena skupni uporabi. Goste se naproša, da te prostore in pripomočke uporabljajo skrajno pozorno, da ne pride do požara.
 32. Za denar, nakit, vrednostne papirje in ostale predmete, ki jih gostje hranijo v apartmaju in avtomobilih, ne prevzemamo odgovornosti.
 33. Električni avtomobili – Na žalost nimamo objekta za polnjenje električnih avtomobilov, zaradi varnosti in zavarovanja pa na posestvu ni dovoljeno polnjenje električnih avtomobilov. Najbližji polnilec električnih avtomobilov je v kraju Čatež ob Savi.
 34. Podrazumeva se, da gost soglaša s splošnimi pravili in pogoji najema ko opravi spletno rezervacijo in ko opravi prijavo v nastanitvi.
 35. Upamo, da boste v Apartmaju Vinska Trta uživali in ne pozabite, tu smo, da vam pomagamo maksimalno uživati ​​v tem času. Dobrodošli!