Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Splošni pogoji in pravila

 1. Ko rezervirate pri nas ali preko katere koli agencije ali spletne rezervacijske platforme, se strinjate, da vas zavezujejo naši Splošni Pogoji in Pravila.
 2. Živimo 3 kilometre od nastanitve. Tukaj smo da vam pomagamo v kolikor je to potrebno, da boste lahko uživali na vašem dopustu, počitnicah ali oddihu. Prosim vas, da nas takoj obvestite, če med bivanjem niste s čim zadovoljni, da bomo lahko to čim prej poskušali odpraviti. V kolikor se boste po končanem bivanju pritoževali, da ste bili kakorkoli oškodovani, se vam zaradi tega ne bo povrnil nobeden strošek, v kolikor med vašim bivanjem nismo bili opozorjeni o nobeni zadevi .
 3. Pologi in Odpovedi – Pri neposredni rezervaciji je naš standardni pravilnik, da v kolikor je celotni znesek € 100 (EUR) ali več, se zahteva ~30% polog od celotnega zneska.  V kolikor je celotni znesek manjši od € 100 (EUR) se zahteva 100% polog. Če se rezervacija prekliče manj kot 30 dni pred prihodom, se zaračuna strošek v višini 30% bivanja. Če se rezervacija prekliče 30 ali več dni pred prihodom, se vam znesek pologa vrne. Provizija bančne transakcije vam bo odšteta od zneska pologa.
 4. Prilagojena politika odpovedi zaradi virusa Corona-19 – za vse rezervacije, ki ste jih že opravili v maju in juniju 2020 – takratni pogoji, ko ste rezervirali, še vedno veljajo. Ponujamo vam, da brezplačno spremenite svojo rezervacijo. Svoje datume lahko premaknete do konca avgusta 2021. Strinjamo se, da bomo ohranili iste cene iz leta 2020, in da lahko svoj polog prenesete na nove datume, v kolikor se vam zdi, da ne boste mogli ostali v tem obdobju. Za vse nove rezervacije od junija do konca decembra ponujamo brezplačno odpoved 7 dni in več pred prihodom. V kolikor prekličete rezervacijo več kot 7 dni pred prihodom, vam bomo polog vrnili. Znesek zapade v plačilo 7 dni pred prihodom. V kolikor se bi sedanje razmere podaljševale bomo temu primerno prilagodili našo politiko odpovedi. V primeru kakršnih koli vprašanj ali pomislekov nas kontaktirajte.
 5. Če se pred prihodom počutite slabo, ne odhajajte od doma, pokličite zdravnika ter se obrnite na svojo zavarovalnico glede potovalnega zavarovanja.
 6. Če med bivanjem opazite kakršne koli simptome virusa corone-19, nas nemudoma obvestite in pokličite zdravstvenega delavca:
  **Zdravstveni Dom Brežice – od ponedeljka do petka, od 7:00 do 14:00 na telefonsko številko +38674991478 ali izven uradnih ur na
  **Urgentni Center Bolnišnice Brežice – na telefonsko številko +38674668250
  V kolikor ste pozitivni in da ne potrebujete hospitalizacije, morate nemudoma zapustiti nastanitev in opraviti potrebno karanteno v svojem domu. Prav tako velja za ostale goste, ki so skupaj z vami.
 7. Za rezervacije preko katere koli posredniške agencije ali spletne rezervacijske platforme se upošteva tamkajšnji pravilnik o odpovedi.
 8. V primeru neprihoda (no show) ali v primeru zmanjšanja števila noči vaše rezervacije (po datumu prihoda), se vam zaračuna celotni strošek rezervacije. Če ste rezervirali po nepovratni ceni (non refundable rate), vračilo denarja ne bodo izvedeno. Vsem gostom svetujemo, da sklenejo potovalno zavarovanje takoj po rezervaciji.
 9. Razumemo, da se lahko zgodijo nesreče. Prosimo, obvestite nas o morebitnih okvarah, izgubi ključev ali poškodbah takoj, ko se pojavijo. Odgovarjate za stroške škode in izgube ključev (€25 na komplet). Če nam takoj sporočite kakršno koli škodo ali izgubo, lahko skušamo z vami zmanjšati te stroške. Morebitno okvaro takoj prijavite lastniku na številko +38641416920.
 10. Obvezni dodatni strošek – turistična in promocijska taksa za odrasle je €2,50 na osebo na noč. Za otroke starosti od 7 do 18 let je turistična in promocijska taksa €1,25 na osebo na noč.
 11. Zaradi zakonodaje Republike Slovenije moramo voditi knjigo vseh gostov. Ob vašem prihodu nam boste zaradi vnosa osebnih podatkov gostov izročili veljavne osebne listine.
 12. Skupna cena vključuje najem apartmaja, lasten parkirni prostor, uporabo Wi-Fi-ja, uporabo posteljnine in brisač, porabljeno elektriko in vodo, otroško posteljico ter končno čiščenje.
 13. Dodatno perilo in brisače so na voljo na zahtevo brez dodatnega doplačila.
 14. Medtem ko je končni strošek čiščenja vključen v skupne stroške, to zajema čiščenje kuhinje, tal in kopalnic ter posteljnine in brisač, pričakujemo, da boste apartma zapustili v enakem stanju kot ob prihodu. Pridržujemo si pravico do zaračunavanja dodatnega čiščenja, če je potrebno.
 15. Najkrajši čas bivanja 2 noči.
 16. V celotni objektu je prepovedano kajenje. Gostom je dovoljeno kaditi na balkonu in na terasi. Če bomo ugotovili, da so gostje v apartmajih kadili, bodo gostje naprošeni, da takoj zapustijo nastanitev, za globinsko čiščenje pa boste morali plačati €200.
 17. Pse, starejše od 9 mesecev, se lahko na zahtevo dovoli – največ 1 pes na apartma. Doplačilo za psa je €13 na nočitev na hišnega ljubljenčka.Psov ni dovoljeno pustiti samih v nastanitvi.
 18. Za vaše udobje imamo na voljo na zahtevo potovalno otroško posteljico. Uporaba je na lastno odgovornost. Preverite ali ste zadovoljni, da je varna in da je bila pravilno postavljena. Ne odgovarjamo za nobene nesreče ali nezgode zaradi uporabe otroške posteljice.
 19. Prosimo vas, da bodite spoštljivi do drugih gostov in naših sosedov. Vsak pretiran hrup ali moteče vedenje lahko povzroči, da predčasno zapustite nastanitev brez povračila denarja.
 20. Prijava je od 16.00 do 23.00 ure, Odjava pa do 10.00 ure. Nimamo dodatnega prostora, da bi pustili svojo prtljago in se preoblekli, če pridete zunaj okvira teh časov. Pozanimajte se o tej storitvi.
 21. V času vašega bivanja si pridržujemo pravico, da kadarkoli vstopimo v nastanitev z opravičljivim namenom (čiščenje, zalivanje rož, vzdrževanje ali popravila, inšpekcijski nadzor).
 22. Povečanje maksimalne zasedenosti oseb v nastanitvi – če je presežena največja zasedenost, se boste morali takoj odjaviti brez povračila stroškov ali naknadnega prilagajanja.
 23. Cesta do objekta pelje po gričevnati okolici. Podlaga parkirnega prostora je pesek, cesta do hiše in parkirišča pa je lahko v zimskih mesecih ledena in zasnežena. Prosimo, poskrbite, da boste ustrezno pripravljeni na vremenske varnostne ukrepe. Ne moremo biti odgovorni za kakršne koli poškodbe ali nevšečnosti, ki bi nastale kot posledica.
 24. Družine z otroki so dobrodošle! Ne glede na to, koliko pazimo, apartma in okolica nikoli ne moreta biti popolnoma varna za otroke. Lastniki ne moremo biti odgovorni za vse nezgode, ki se zgodijo v apartmaju ali v okolici. Starši so odgovorni, da so njihovi otroci ves čas varni in pod nadzorom.
 25. Naredimo vse kar je potrebno, da je vsa oprema v stanovanju redno vzdrževana, brezhibna in v dobrem stanju. Vendar pa je nemogoče zagotoviti, da bodo vse naprave, objekti, javne in servisne službe,… v vsakem trenutku pripravljene in na razpolago. Prizadevamo si, da bi v okviru našega nadzora čim prej odpravili prijavljene težave. Za težave z vzdrževanjem ali s komunalno oskrbo ne bodo odobrena povračila denarja.
 26. Zunanji prostor za žar je skupinski prostor za vse goste. Goste se naproša, da ta prostor in pripomočke uporabljajo skrajno pozorno, da ne pride do požara.
 27. Za denar, nakit, vrednostne papirje in ostale predmete, ki jih gostje hranijo v apartmaju in avtomobilih, ne prevzemamo odgovornosti.
 28. Električni avtomobili – Na žalost nimamo objekta za polnjenje električnih avtomobilov, zaradi varnosti in zavarovanja pa na posestvu ni dovoljeno polnjenje električnih avtomobilov. Najbližji polnilec električnih avtomobilov je v kraju Čatež ob Savi.
 29. Podrazumeva se, da gost soglaša s splošnimi pravili in pogoji najema ko opravi spletno rezervacijo in ko opravi prijavo v nastanitvi.
 30. Upamo, da boste v Apartmaju Vinska Trta uživali in ne pozabite, tu smo, da vam pomagamo maksimalno uživati ​​v tem času!