Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Error: Contact form not found.

Team Vinska Trta
Image

Jasmina & Martin

Lastniki

O nas

Sva Jasmina in Martin, Hrvatica in Slovenec. Živiva na Veliki Dolini, le 3 kilometre stran od nastanitve. Kljub temu, da sva oba zaposlena v javni upravi, eden na Hrvaškem in drugi v Sloveniji, sin pa študira v Celovcu, nam uspe skrbeti za manjšo družinsko kmetijo in počitniško nastanitev.

Veliko je aktivnosti, vendar pa vedno ostane človeku tudi čas, da počne stvari, ki mu napolnijo dušo in okrepijo telo. Sva člana lokalnega športnega društva, kjer z veseljem obiskujeva treninge v telovadnici in v naravi, kolesariva in tečeva.

V majhni vasici Ribnica, le dober streljaj od čateških vrelcev, je samevala zidanica. Nekoč je bilo to gospodarsko poslopje ob vinogradu. Odločila sva se, da na tem mestu zgradiva počitniško nastanitev. Službi sta naju vse bolj oddaljevali in želela sva priložnost za skupno družinsko delo.

Zastavljamo si visoke cilje in naši gostje so deležni  visokih standardov kakovosti. Osebno smo izbrali ekipo profesionalnih fotografov, da bi bile fotografije naše nastanitve resnične, tako da lahko v vsakem trenutku vidite, kaj vas pričakuje na posestvu in okolici.

Vedno si prizadevamo pomagati našim gostom in izboljšati njihovo turistično izkušnjo. Ponosni smo, da je to prepoznalo veliko naših gostov in nam dalo več kot 200 pozitivnih ocen.

Želimo si, da boste uživali ob bivanju v naši nastanitvi Apartma Vinska trta, ki se nahaja v naravi, obdana z vinogradi, travniki in gričevnato okolico ter s prijaznimi ljudmi. Tako kot mi uživamo, da vas sprejmemo med nas in vam ponudimo bogastvo narave in doživetij v čudovitem Posavju, ki povezuje reko Krko in Savo, Štajersko in Dolenjsko, Slovenijo in Hrvaško.

Veselimo se, da vam bomo pomagali načrtovati nepozabne počitnice v Sloveniji in na Hrvaškem.

Dobrodošli!

Kontaktirajte nas