Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Book Direct

Z izpolnitvijo rezervacijskega obrazca se strinjam s splošnimi pogoji in pravili.

Pogoji uporabe
(1.) Prijava je med 16.00 in 23.00 – odjava je do 10.00. (2.) Dobrodošli so otroci vseh starosti. (3.) Hišni ljubljenček je dovoljen z doplačilom 13,00 EUR na noč. (4.) Kajenje ni dovoljeno nikjer v objektu. (5.) V objektu je lahko maksimalno do 12 oseb. Zabave, fantovščine in dekliščine niso dovoljene. (6.) Parkiranje za vse goste je na voljo pred objektom in je brezplačno.

Pogoji plačila
V kolikor je celotni znesek € 100 (EUR) ali več, se zahteva ~30% polog od celotnega zneska. V kolikor je celotni znesek manjši od € 100 (EUR) se zahteva 100% polog. V primeru odpovedi se bo znesek pologa vrnil v skladu s Pogoji odpovedi. Polno plačilo zneseka rezervacije zapade na dan prihoda. Plačilo pologa je mogoče z gotovino ali kot bančno nakazilo – brez stroškov transakcije, ter preko PayPal-a ali z plačilnimi karticami: American Express, Diners Club, Discover Card, Visa in Mastercard – obračunal se vam bo strošek provizije.

Prijava
Vnaprej nas obvestite o predvidenem času prihoda, da vas bomo lahko sprejeli in vam dali ključe.

Pogoji odpovedi
Če se rezervacija prekliče manj kot 30 dni pred prihodom, se zaračuna strošek v višini 30% bivanja.
Če se rezervacija prekliče 30 ali več dni pred prihodom, se vam znesek pologa vrne. Provizija bančne transakcije vam bo odšteta od zneska pologa.
V primeru neprihoda (no show) ali v primeru zmanjšanja števila noči vaše rezervacije (po datumu prihoda), se vam zaračuna celotni strošek rezervacije.

Prilagojena politika odpovedi zaradi virusa Corona-19
Za vse rezervacije, ki ste jih že opravili v maju in juniju 2020 – takratni pogoji, ko ste rezervirali, še vedno veljajo. Ponujamo vam, da brezplačno spremenite svojo rezervacijo. Svoje datume lahko premaknete do konca avgusta 2021. Strinjamo se, da bomo ohranili iste cene iz leta 2020, in da lahko svoj polog prenesete na nove datume, v kolikor se vam zdi, da ne boste mogli ostali v tem obdobju. Za vse nove rezervacije od junija do konca decembra ponujamo brezplačno odpoved 7 dni in več pred prihodom. V kolikor prekličete rezervacijo več kot 7 dni pred prihodom, vam bomo polog vrnili. Znesek zapade v plačilo 7 dni pred prihodom. V kolikor se bi sedanje razmere podaljševale bomo temu primerno prilagodili našo politiko odpovedi. V primeru kakršnih koli vprašanj ali pomislekov nas kontaktirajte.