Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Rezerviraj zdaj & prejmi 15% popust

Prejmi 30% popust za 6+ noči |  Prejmi 45% popust za mesec in več 

Z izpolnitvijo rezervacijskega obrazca se strinjate s splošnimi pogoji in pravili

Pogoji uporabe (1) Prijava je med 16.00 in 23.00 – odjava je do 10.00. (2) Dobrodošli so otroci vseh starosti. (3) Hišni ljubljenčki bivajo brezplačno (4) Kajenje ni dovoljeno nikjer v objektu. (5) V objektu je lahko maksimalno do 12 oseb. Zabave, fantovščine in dekliščine niso dovoljene. (6) Parkiranje za vse goste je na voljo pred objektom in je brezplačno.

Pravila rezervacij in Odpovedi Pri neposredni rezervaciji je naš standardni pravilnik, da se zahteva 30% polog od celotnega zneska. 10% se ne vrne in pokriva administrativne stroške. Preostali del plačila je potrebno opraviti 14 dni pred prihodom. Če se rezervacija prekliče več kot 30 dni pred prihodom, vam vrnemo 20% zneska. Če se rezervacija prekliče manj kot 30 dni, denarja ne vrnemo. Pri rezervacijah v zadnjem trenutku (do 14 dni pred prihodom) je potrebno celotno plačilo ob rezervaciji in je nepovratno oziroma niste upravičeni do vračila denarja. Rezervacija je potrjena po prejemu potrditvene e-pošte in vavčerja. Plačilo pologa je mogoče z gotovino ali kot bančno nakazilo – brez stroškov transakcije, ter preko PayPal-a ali z plačilnimi karticami: American Express, Diners Club, Discover Card, Visa in Mastercard – obračunal se vam bo strošek provizije.

Prilagojena politika odpovedi zaradi situacije Covid-19 Ponujamo revidirano politike odpovedi zaradi Covid-19. Za vse rezervacije za prihode do junija 2022 je brezplačna odpoved rezervacije 7 dni in več pred prihodom. V kolikor prekličete rezervacijo več kot 7 dni pred prihodom, vam bomo ves polog vrnili. Brezplačna sprememba datumov – če morate zaradi ukrepa Vlade odpovedati rezervacijo v manj kot 7 dni pred prihodom. V kolikor se bi sedanje razmere podaljševale bomo temu primerno prilagodili našo politiko odpovedi. V primeru kakršnih koli vprašanj ali pomislekov nas kontaktirajte.

Prijava Vnaprej nas obvestite o predvidenem času prihoda, da vas bomo lahko sprejeli in vam dali ključe. Po predhodnem dogovoru je omogočen sistem samoprijave (self-check-in) in samostojni vstop v apartma. Vrata se odpirajo s ključem, ki se nahaja v škatli pred vhodnimi vrati. Dostopno kodo boste pred prihodom prejeli na svoj e-mail in/ali na svojo mobilno telefonsko številko, saj se na lokaciji ne bomo srečali.

Smart TV in Netflix na voljo v obeh apartmajih
Brezplačni parkirni prostor
Hišni ljubljenčki so dobrodošli brezplačno
Super hitri brezžični internet
Nudimo posteljnino in velike brisače
Klima za vroče poletne dni
Popolnoma opremljena kuhinja
Kafetiera, kava in razni čaji
Tuš kada v obeh apartmajih
Brezplačne toaletne porebščine
Zidan vrtni žar z vso potrebno opremo
Vrtna garnitura | miza in stoli