Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Rezerviraj zdaj

Rezervirajte zdaj & prejmite 15% popust

Prejmite 30% popust za 6+ noči
Prejmite 45% popust za mesec+

Z izpolnitvijo rezervacijskega obrazca se strinjam s splošnimi pogoji in pravili.

Pogoji uporabe
(1.) Prijava je med 16.00 in 23.00 – odjava je do 10.00. (2.) Dobrodošli so otroci vseh starosti. (3.) Hišni ljubljenčki bivajo brezplačno (4.) Kajenje ni dovoljeno nikjer v objektu. (5.) V objektu je lahko maksimalno do 12 oseb. Zabave, fantovščine in dekliščine niso dovoljene. (6.) Parkiranje za vse goste je na voljo pred objektom in je brezplačno.

Pogoji plačila
V kolikor je celotni znesek € 100 (EUR) ali več, se zahteva ~30% polog od celotnega zneska. V kolikor je celotni znesek manjši od € 100 (EUR) se zahteva 100% polog. V primeru odpovedi se bo znesek pologa vrnil v skladu s Pogoji odpovedi. Polno plačilo zneseka rezervacije zapade na dan prihoda. Plačilo pologa je mogoče z gotovino ali kot bančno nakazilo – brez stroškov transakcije, ter preko PayPal-a ali z plačilnimi karticami: American Express, Diners Club, Discover Card, Visa in Mastercard – obračunal se vam bo strošek provizije.

Prijava
Vnaprej nas obvestite o predvidenem času prihoda, da vas bomo lahko sprejeli in vam dali ključe.

Prilagojena politika odpovedi zaradi situacije Covid-19
Ponujamo revidirano politike odpovedi zaradi Covid-19. Za vse rezervacije za prihode do januarja 2022 je brezplačna odpoved rezervacije 7 dni in več pred prihodom. V kolikor prekličete rezervacijo več kot 7 dni pred prihodom, vam bomo ves polog vrnili. Brezplačna sprememba datumov – če morate zaradi ukrepa Vlade odpovedati rezervacijo v manj kot 7 dni pred prihodom. V kolikor se bi sedanje razmere podaljševale bomo temu primerno prilagodili našo politiko odpovedi. V primeru kakršnih koli vprašanj ali pomislekov nas kontaktirajte.