Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Error: Contact form not found.

Ostale nastanitve

OSTALE NASTANITVE

Odkrijte nove kraje in doživetja z našo izbiro nastanitev

Vedno si prizadevamo, da našim gostom sporočamo pomembnost direktne rezervacije, in s ponosom vam predstavljamo ostale nastanitve, ki delijo isto poslanstvo.

Če trenutno razmišljate o drugačnih počitnicah zunaj Slovenije, smo zbrali zanimive ideje, kje bivati in neposredno rezervirati pri nastanitvah, kar vam omogoča tudi prihranek denarja!

Avstrija

Haus_Schneeberg

Družinam in psom prijazni apartmaji za počitnice v kraju Mühlbach am Hochkönig, Salzburg, Avstrija. Obkroženi boste z lepimi gorami, gozdovi in jezeri ter stotinami kilometrov smučarskih, pohodniških in družinskih poti.

Za nepozabno izkušnjo rezervirajte neposredno pri naši prijateljici Alison.

Ciper

Ithaki House

Ithaki House je osupljiva hiša s 2 spalnicama in zasebnim bazenom, ki se nahaja v očarljivi vasici Meladeia, tik zunaj Lysosa, na osupljivi severozahodni obali južnega Cipra. Ta mirna oaza je popolna za tiste, ki iščejo miren pobeg iz mesta.

Za nepozabno izkušnjo rezervirajte neposredno pri naši prijateljici Christini.

Ostala spletna mesta, kjer lahko neposredno rezervirate pri lastnikih so:

List Direct – Rezervirajte neposredno pri lastniku. Lastniki so predhodno preverjeni s predložitvijo pravnih dokumentov, zato se lahko varno odločite za rezervacijo pri njih.

Houfy – Rezervirajte neposredno pri lastniku, kateremu še pred rezervacijo postavite dodatna vprašanja.