Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Error: Contact form not found.

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Tukaj so odgovori na nekatera najpogosteje zastavljena vprašanja. Če odgovora na vaše vprašanje ni tukaj, nam pišite.

Kje se nahajajo Terme Čatež?

Vodni park je na naslovu Terme Čatež d.d., Topliška 35, 8250 Brežice, Slovenija
Če uporabljate satelitsko navigacijo, se boste morda znašli na zelo čudnih poteh. Vedno priporočamo, da ne upoštevate satelitske navigacije, ko se približate 5 kilometrov od Term Čatež in samo sledite znakom.

Morda boste presenečeni, kako podeželsko je okoli Term Čatež. Vodni park se nahaja med polji, ob reki Savi pred mestom Brežice – čudovito slikovito mesto, ki ga je vredno obiskati.
Zakaj torej ne bi tukaj preživeli dan več in uživali več v tem, kar ponuja Posavje.

Kje lahko dobim poceni vstopnice za Terme Čatež?

Poceni vstopnice za Terme Čatež je mogoče dobiti na več načinov;

Najboljše mesto za nakup je neposredno v Termah Čatež. To se morda sliši čudno, a če ob nakupu vstopnic na recepciji Termalne riviere, kot del njihovega lojalnostnega programa zaprosite za “KARTICO ZVESTOBE”, vam podarijo en brezplačen vstop na zimsko ali poletno Termalno rivijero, vsakič ko zberete 6 termalnih kapljic, ki jih prejmete ob nakupu vstopnic za zimsko ali poletno Termalno riviero. Ugodnost ne velja za skupinske vstopnice, vstopnice z že vključenimi popusti, vstopnice v predprodaji in vstopnice za Savna park.

Na zgornji povezavi do Term Čatež lahko prek ‘ON-LINE TRGOVINA VSTOPNIC’ kupite e-vstopnice in se tako izognete dolgim čakalnim vrstam med počitnicami. S tem boste prihranili čas in si zagotovili takojšen vstop v terme.

Druga mesta, kjer lahko najdete vstopnice so slovenske spletne strani, kjer lahko vsak dan najdete edinstvene in privlačne ponudbe z velikimi popusti ter ponudbe kot so 2 za 1 in podobne. Dostop do podobnih ponudb imate tudi na blagajnah bencinskih servisov.

Ali se Terme Čatež zaprejo čez zimo?

Na kratko, NE.

Vodni park Terme Čatež nudi 365 dni termalnega razvajanja v Zimski termalni rivieri ter od konca aprila do konca septembra v Poletni termalni rivieri. Natančen podatek obratovanja Poletne termalne riviere pa je dostopen na tej povezavi.

Ali so Terme Čatež blizu železniške postaje?

Čeprav so nekoliko dlje od železniške postaje v Brežicah (6 kilometrov), je skozi dan na voljo avobusna povezava ali taksi prevoz.

Kateri Hotel Terme Čatež je najboljši?

No, vsekakor Apartma Vinska Trta!

Če ti je ljubše, da je vaše bivanje bolj podobno vzdušju prijetnega doma, ne pa turistična gneča – Pridi in bivaj pri nas 🙂

Kdaj je gneča v Termah Čatež?

Verjetno je bolje vprašanje: ‘Kdaj je mirno v Termah Čatež?’

Najboljši časi za obisk so naslednji;

  • Zgodaj v sezoni (ne velika noč)
  • Sredi tedna
  • Ko so otroci v šoli
  • Ko je napovedan dež. Zmočili se boste, vendar ne bo treba čakati v čakalni vrsti!
  • Za druge ideje si oglejte tole objavo.
Ali so Terme Čatež primerne za malčke?

Ja! Mlajši bodo uživali na gusarskem otoku in glede na dejstvo, da boste z njimi nekaj ur, bo verjetno všeč tudi vam.

Kje lahko parkiram pri Termah Čatež?

Najbolje je, da parkirate na uradnem parkirišču. Seveda bo brezplačno. Najverjetneje pa bodo uradna parkirišča že polna tako, da se boste morali parkirati takoj na začetku na zelenici ob nogometnem igrišču. Vhod na Poletno Termalno riviero bo slabih 200 metrov stran.

Ali nudite zajtrk v apartmaju?

Ne. Našim gostom, kateri želijo zajtrk, je le ta omogočen s popustom v restavraciji Marche v Jesenicah na Dolenjskem.

Ugodnosti z popusti za naše goste si lahko pogledate na povezavi.

Kje lahko najdem digitalni lokalni vodnik z vašimi priporočili za okoliške restavracije, dejavnosti in izlete v okolici Apartmaja Vinska Trta?

Naš digitalni lokalni vodnik vam ponuja skrbno izbrane priporočila za najboljše restavracije, aktivnosti in izlete v okolici Apartmaja Vinska Trta. Vodnik je zasnovan tako, da vam olajša načrtovanje vašega bivanja in vam pomaga odkriti skrite dragulje naše čudovite regije. Do njega lahko brezplačno dostopate s klikom na povezavo.

Ali v vaši nastanitvi nudite masaže?

Da, v Apartmajih Vinska Trta ponujamo Tajsko masažo in Refleksno masažo stopal kot dodatno storitev za naše goste. Masaže so odličen način za sprostitev in povečanje vašega užitka med bivanjem pri nas.

Kako si rezerviram masažo med bivanjem?

Rezervacija masaže je enostavna. Izberete jo lahko že med rezervacijskim postopkom vašega bivanja ali pri izbiri namestitvenega paketa. Lahko pa nas med vašim bivanjem preprosto kontaktirate in sporočite svoje želje za termin in vrsto masaže. Naši usposobljeni maserji vam bodo z veseljem pomagali najti najprimernejši termin za vašo masažo, da boste maksimalno uživali v tej sproščujoči izkušnji.

Ali v vaši nastanitvi nudite Namestitvene Pakete?

Da, v Apartmaju Vinska Trta ponujamo ugodne raznolike Namestitvene Pakete, ki vključujejo več kot samo nočitve. Naši paketi so zasnovani tako, da gostom zagotovijo nepozabno izkušnjo v očarljivem okolju naše nastanitve.

Vsak naš paket vključuje vrhunsko namestitev, masaže, termalno razvajanje in raznolike doživljaje, prilagojene različnim potrebam in željam. Ponujamo romantične pakete za pare, družinske pakete za vse generacije ter posebno ponudbo za starejše osebe s 15% popustom ob bivanju od nedelje do petka.

Ne glede na to, ali potujete z ljubljeno osebo, družino ali kot posameznik, boste v naših Namestitvenih Paketih našli popolno kombinacijo počitka, uživanja, sprostitve ter priložnost za ponovno pridobitev energije. Veselimo se priložnosti, da vas razvajamo v Apartmaju Vinska Trta.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni?

Da in bivajo brezplačno, dovolimo dva psa na enoto, za več informacij glejte naše splošne pogoje.

Ali so v apartmaju na voljo posteljnina in brisače?

Da, za čas vašega bivanja v nastanitvi imate na voljo posteljnino in brisače, brez doplačila.

Kdaj je možna prijava in odjava?

Prijava je od 16.00 do 23.00, odjava pa do 10.00 ure. Vsaj 2 dni pred prihodom nam sporočite približen čas prihoda, da vas osebno sprejmemo in vam zagotovimo hitro prijavo.

Ali je na voljo parkirni prostor pri Apartmaju Vinska Trta?

Da, pred nastanitvijo je na voljo parkirišče za 4 avtomobile, brezplačno.

Ali sta v nastanitvi pralni in sušilni stroj za perilo?

Da, v obeh enotah se nahaja pralno-sušilni stroj.

Ali imate možnost zunanjega žara, zunanjo mizo in sedeže?

Da, za goste sta na razpolago dva zunanja žara na oglje. Oba sta zidana, eden se nahaja pred teraso spodnjega Studia, drugi namenjen za goste Duplex Galerije, pa je takoj na vrtu zraven velike lesene mize za piknik s sedeži za 8 oseb.  Na terasi spodnjega apartmaja je miza s stoli za 4 osebe. Na balkonu zgornjega apartmaja se nahaja miza s 8 sedeži. Vsaka enota ima tudi po en senčnik in prijetne ležalnike za vse osebe.

Ali se v nastanitvi nahajajo osnovne potrebščine?

Da, v nastanitvi vas pričakajo skoraj vse osnovne potrebščine. V kuhinji so papirnate brisače, kava, čaji, sol, poper, sladkor, začimbe, gobice in čistila. V kopalnici je tekoče milo za roke, tekoče milo za telo in toaletni papir ter čistila.

Kako sprejemate plačilo?

Pri neposredni rezervaciji je naš standardni pravilnik, da se zahteva 30% polog od celotnega zneska. 10% se ne vrne in pokriva administrativne stroške. Preostali del plačila je potrebno opraviti 14 dni pred prihodom. Če se rezervacija prekliče več kot 30 dni pred prihodom, vam vrnemo 20% zneska. Če se rezervacija prekliče manj kot 30 dni, denarja ne vrnemo. Pri rezervacijah v zadnjem trenutku (do 14 dni pred prihodom) je potrebno celotno plačilo ob rezervaciji in je nepovratno oziroma niste upravičeni do vračila denarja. Rezervacija je potrjena po prejemu potrditvene e-pošte in vavčerja. Plačilo pologa je mogoče z gotovino ali kot bančno nakazilo – brez stroškov transakcije, ter preko PayPal-a ali z plačilnimi karticami: American Express, Diners Club, Discover Card, Visa in Mastercard – obračunal se vam bo strošek provizije.

Ali se lahko pri vas kupi DARILNI BON kot posebno priložnostno darilo?

Odlična ideja! Zakaj ne bi nekomu podarili nekaj posebnega, nekaj malo drugačnega. Obdarite in razvajajte svoje najbližje s personaliziranim Darilnim bonom.

Zaupanje gostov je temelj za pravo odločitev - komentarji