Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Error: Contact form not found.

Paket Wellness Oddih

Wellness oddih - Paket

Veljavnost paketa: 2.1. – 29.6.2024

Duplex Galerija: 145,00 € za 2 osebi na noč
Studio s teraso: 123,00 € za 2 osebi na noč

Rezerviraj zdaj

Paket Wellness Oddih vabi k popolnemu sproščanju v našem očarljivem okolju, kjer vas čakajo razvajanje in edinstvene ugodnosti:

 • 3x nočitev v udobnem apartmaju s čudovitim balkonom ali teraso za 2 osebi: Uživajte v udobju in osupljivem razgledu našega prekrasnega apartmaja. Ob prihodu vas bo pričakala dobrodošlica v obliki steklenice penine in cvička ter osvežilne sladice, da se boste počutili kot doma.
 • Celodnevno razvajanje v Termah Paradiso: Vključena celodnevna vstopnica vas bo popeljala v termalne bazene in sprostitvene termalne vrelce v notranjih in zunanjih bazenih.
 • 1x 3-urni vstop v Oazo Savn Term Paradiso s osmimi različnimi savnami, notranjim in zunanjim FKK bazenom, za 2 osebi.
 • 2x Kombinacija tradicionalne tajske masaže in masaže z olji (90 minut): Dvojna izkušnja pristne sprostitve z masažama, ki bosta celovito razbremenili vaše telo in duha.
 • Prost dostop do interneta: Ostanite povezani in vedno informirani med svojim bivanjem.
 • Uporaba kopalnih plaščev za odrasle in brisač: Poskrbite za dodatno udobje med razvajanjem v termalnih bazenih.
 • Brezplačni zunanji parkirni prostor: Vaš avto bo varno parkiran na našem zunanjem parkirišču, medtem ko se vi brezskrbno prepustite vsem našim ugodnostim.
 • Hišni ljubljenčki so dobrodošli brezplačno: Tudi vaši kosmati prijatelji so več kot dobrodošli! Pripeljite jih s seboj, saj želimo, da se vsi člani vaše družine počutijo kot doma.

Posebej za naše cenjene goste, starejše od 60 let, smo pripravili posebno ugodnost. Uživajte v ekskluzivnem 15 % popustu na naš čudovit paket Wellness Oddih, ki velja za bivanja od nedelje do petka. Paket Wellness Oddih je ustvarjen za popolno harmonijo med telesom, umom in dušo. Prepustite se tem izjemnim doživetjem, ki vam bodo podarila občutek svežine, sprostitve in celovitega razvajanja.

Za več informacij nas prosimo kontaktirajte preko kontaktnega obrazca ali pa nas pokličite na 041416920. Veselimo se vašega obiska in priložnosti, da vas razvajamo v našem rajskem okolju.

Doplačilo turistične takse: Za vsako nočitev se obračuna turistična taksa v višini 2,50 € na osebo. Otroci od 7. do 18. leta starosti imajo znižano ceno turistične takse, ki znaša 1,25 € na noč.

Dodatno ležišče: 15,00 € na noč:

Dodatne ugodnosti za popestritev vašega bivanja (ob doplačilu):

 • Okusne možnosti polpenzijonskega kosila ali večerje v Termah Paradiso, da se razvajate z lokalnimi kulinaričnimi dobrotami.
 • Odkrijte zgodovinsko bogastvo z ogledom Posavskega muzeja Brežice v srednjeveškem gradu Brežice ter občudujte razgled s Vodovodnega stolpa.
 • Pridružite se nam na obisku Yogurtlandije Brežice in se prepustite okusnim doživetjem ter odkrivanju skrivnosti priprave svežih mlečnih izdelkov.

Dodatne storitve masaže in ponudbe namestitvenih paketov:

(a) Ponujamo različne vrste masaž, vključno s kombinacijo tradicionalne tajske masaže in masaže z olji (90 minut), tajsko aroma masažo (60 minut), tajsko masažo hrbta (30 minut) ter refleksno masažo stopal (50 minut).

(b) Masaže izvajajo certificirane maserke na podlagi pogodbe. Maserke so strokovno usposobljene in opravljajo masaže tudi kot svojo dejavnost.

(c) Storitve masaže so na voljo kot samostojne storitve ali kot del sezonskih paketov nastanitve.

(d) Rezervacija terminov za masaže in/ali nastanitvenih paketov je odvisna od razpoložljivosti maserke ter prostih terminov nastanitve.

(e) Rezervacija termina za masažo in/ali namestitvenega paketa je potrjena po plačilu storitve s strani stranke. Potrditev bo poslana preko telefonskega klica ali sporočila ter e-pošte.

(f) V primeru, da je izvajalec masaže zaradi nepredvidenih okoliščin, kot je bolezen ali druge nepredvidljive situacije, onemogočen opravljati storitve masaže, si pridržujemo pravico do prerazporeditve terminov ali vrnitve plačila za to storitev. Naš cilj je zagotoviti najboljšo izkušnjo za naše goste, vendar se lahko pojavi nepričakovana situacija, ki je ne moremo predvideti.

Posebne ponudbe za celodnevno kopanje, obisk savn v Termah Paradiso in ponudbe namestitvenih paketov:

(a) Skladno s pogodbo s Terme Paradiso v Dobovi, imamo za naše goste posebne ugodnosti pri rezervaciji storitev celodnevnega kopanja. Ponujamo celodnevno kopanje za odrasle, ki vključuje uporabo bazenov in celodnevno kopanje za otroke (4-14 let) po posebni ceni.

(b) Prav tako imamo v ponudbi 3-urno uporabo savn in FKK bazenov za tiste, ki želijo dodatno razvajanje.

(c) Ponudba storitev Term Paradiso je tudi sestavni del naših različnih namestitvenih paketov.

(d) V primeru, da bi Terme Paradiso bile začasno zaprte zaradi vzdrževalnih del, nepredvidenih dogodkov ali drugih okoliščin, ki bi preprečile dostop do storitev, ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale. Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb cen in pogojev storitev Term Paradiso, ki so odvisne od njihovih notranjih politik. Vsakršne spremembe bomo poskušali pravočasno sporočiti našim gostom.

(e) V primeru, da bi se po vaši rezervaciji cena storitev v Termah Paradiso spremenila, vas bomo obvestili o morebitnih spremembah pred izvedbo storitve. Prizadevamo si za zagotavljanje najboljše možne izkušnje našim gostom, vendar se lahko okoliščine spremenijo iz nepredvidljivih razlogov.

Popusti se izključujejo.

Za dodatne informacije in celoten pregled splošnih pravil in pogojev, vas vabimo, da obiščete naslednjo povezavo. Za vsa dodatne vprašanja smo vam na voljo tudi preko našega kontaktnega obrazca.

Rezerviraj zdaj