Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Error: Contact form not found.

Paket Razvajanje Za Naju

Razvajanje za naju - Paket

Veljavnost paketa: 3.9. – 22.12.2023

Duplex Galerija z balkonom: 323 € za 2 osebi
Studio s teraso: 277 € za 2 osebi

Rezerviraj zdaj

Pobegni v Rajsko Sprostitev – Paket Razvajanje Za Naju

Si želiš oddiha od okolice in vsakdanjega vrveža? Naš paket Razvajanje Za Naju je kot nalašč zate! Vzemita si čas zase in se potopita v dva dni čiste sprostitve in razvajanja v našem čudovitem okolju.

Kaj dobiš v paketu:

  • 2 nočitvi v udobnem apartmaju s čudovitim balkonom ali teraso za oba. Ponoči uživajta v tišini in se prebudita z osupljivim razgledom. Doživita prijetno dobrodošlico s steklenico penine ali cvička. Privoščita si slastno osvežilno sladico in se počutita kot doma.
  • Sprostitev v Oazi Savn: Vstopita v svet savn in sprostitve. Z vključenima 3-urnima vstopnicama za oba se potopita v različne savne in se prepustita užitkom v popolnosti!
  • Uživajta v izbiri med dvema terapevtskima masažama – Tajska aroma masaža (60 minut) ali Refleksna masaža stopal (50 minut). Razvajanje za telo in duha!
  • Dodatne ugodnosti, ki vaju razveselijo: Brezskrbno ostanita povezana z brezplačnim dostopom do interneta.
  • Uporabita kopalna plašča in brisači za popolno udobje.
  • Brezplačno parkirajta svoj avto na našem varnem parkirišču, medtem ko uživata v vseh ugodnostih. Tudi tvoji kosmati prijatelji so dobrodošli brez doplačila! Pripeljita jih s seboj, saj želimo, da se vsi počutijo kot doma.

Posebna ugodnost za vse, ki imajo več kot 60 let: Pridobita ekskluzivni 15 % popust na paket Razvajanje Za Naju. Popolna sprostitev po posebni ceni, ki velja za bivanja od nedelje do petka. Prepustite se in se razvajajta!

Ne odlašajta, rezervirajta svoj oddih še danes! Za več informacij nas kontaktirajta preko kontaktnega obrazca ali pa pokličite na 041416920. Se že veseliva in komaj čakava, da vaju razvajava v našem rajskem okolju.

Doplačilo turistične takse: Za vsako nočitev se obračuna turistična taksa v višini 2,50 € na osebo. Otroci od 7. do 18. leta starosti imajo znižano ceno turistične takse, ki znaša 1,25 € na noč.

Dodatne ugodnosti za popestritev vašega bivanja (ob doplačilu):

  • Okusne možnosti polpenzijonskega kosila ali večerje v Termah Paradiso, da se razvajate z lokalnimi kulinaričnimi dobrotami.
  • Odkrijte zgodovinsko bogastvo z ogledom Posavskega muzeja Brežice v srednjeveškem gradu Brežice ter občudujte razgled s Vodovodnega stolpa.
  • Pridružite se nam na obisku Yogurtlandije Brežice in se prepustite okusnim doživetjem ter odkrivanju skrivnosti priprave svežih mlečnih izdelkov.

Dodatne storitve masaže in ponudbe namestitvenih paketov:

(a) Ponujamo različne vrste masaž, vključno s kombinacijo tradicionalne tajske masaže in masaže z olji (90 minut), tajsko aroma masažo (60 minut), tajsko masažo hrbta (30 minut) ter refleksno masažo stopal (50 minut).

(b) Masaže izvajajo certificirane maserke na podlagi pogodbe. Maserke so strokovno usposobljene in opravljajo masaže tudi kot svojo dejavnost.

(c) Storitve masaže so na voljo kot samostojne storitve ali kot del sezonskih paketov nastanitve.

(d) Rezervacija terminov za masaže in/ali nastanitvenih paketov je odvisna od razpoložljivosti maserke ter prostih terminov nastanitve.

(e) Rezervacija termina za masažo in/ali namestitvenega paketa je potrjena po plačilu storitve s strani stranke. Potrditev bo poslana preko telefonskega klica ali sporočila ter e-pošte.

(f) V primeru, da je izvajalec masaže zaradi nepredvidenih okoliščin, kot je bolezen ali druge nepredvidljive situacije, onemogočen opravljati storitve masaže, si pridržujemo pravico do prerazporeditve terminov ali vrnitve plačila za to storitev. Naš cilj je zagotoviti najboljšo izkušnjo za naše goste, vendar se lahko pojavi nepričakovana situacija, ki je ne moremo predvideti.

Posebne ponudbe za celodnevno kopanje, obisk savn v Termah Paradiso in ponudbe namestitvenih paketov:

(a) Skladno s pogodbo s Terme Paradiso v Dobovi, imamo za naše goste posebne ugodnosti pri rezervaciji storitev celodnevnega kopanja. Ponujamo celodnevno kopanje za odrasle, ki vključuje uporabo bazenov in celodnevno kopanje za otroke (4-14 let) po posebni ceni.

(b) Prav tako imamo v ponudbi 3-urno uporabo savn in FKK bazenov za tiste, ki želijo dodatno razvajanje.

(c) Ponudba storitev Term Paradiso je tudi sestavni del naših različnih namestitvenih paketov.

(d) V primeru, da bi Terme Paradiso bile začasno zaprte zaradi vzdrževalnih del, nepredvidenih dogodkov ali drugih okoliščin, ki bi preprečile dostop do storitev, ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale. Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb cen in pogojev storitev Term Paradiso, ki so odvisne od njihovih notranjih politik. Vsakršne spremembe bomo poskušali pravočasno sporočiti našim gostom.

(e) V primeru, da bi se po vaši rezervaciji cena storitev v Termah Paradiso spremenila, vas bomo obvestili o morebitnih spremembah pred izvedbo storitve. Prizadevamo si za zagotavljanje najboljše možne izkušnje našim gostom, vendar se lahko okoliščine spremenijo iz nepredvidljivih razlogov.

Popusti se izključujejo.

Za dodatne informacije in celoten pregled splošnih pravil in pogojev, vas vabimo, da obiščete naslednjo povezavo. Za vsa dodatne vprašanja smo vam na voljo tudi preko našega kontaktnega obrazca.

Rezerviraj zdaj