Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Error: Contact form not found.

Pomladni Oddih

Pomladni oddih - Paket

Veljavnost paketa: 1.3. – 29.6.2024

Duplex Galerija z balkonom: 327 € za 2 osebi
Studio s teraso: 282 € za 2 osebi

Rezerviraj zdaj

Uživajte v Popolnem Oddihu z Našim Paketom Pomladni Oddih!

Pobegnita od vsakodnevnega vrveža in se sprostita v našem čudovitem okolju. Paket Pomladni Oddih je narejen posebej za vaju, da si vzameta čas zase in se razvajata.

Kaj boste doživela:

 • 2x nočitev v apartmaju s čudovitim balkonom ali teraso za 2 osebi: Prebudila se bosta z osupljivim razgledom. Prvi korak pa bo osvežilna sladica in steklenica penine.
 • Celodnevno razvajanje v Terme Paradiso: S celodnevno vstopnico bosta plavala v termalnem parku in se sproščala v notranjih in zunanjih bazenih.
 • 1x 3-urni vstop v Oazo Savn Term Paradiso za 2 osebi: Vstopita v svet savn in sprostitve ter se prepustita edinstveni atmosferi Oaze Savn.
 • 2x Tajska aroma masaža (60 minut): Doživite pravo sprostitev z dvema terapevtskima masažama, ki bosta razbremenili vaše telo in duha.
 • Brezskrbna povezava z internetom: Ostanite povezani med bivanjem.
 • Dodatne udobje z uporabo kopalnih plaščev in brisač.
 • Brezplačno parkiranje: Vaš avto bo varno parkiran, medtem ko uživate v ugodnostih.
 • Hišni ljubljenčki so dobrodošli: Tudi vaši kosmati prijatelji so več kot dobrodošli! Pripeljite jih s seboj.

Posebna ugodnost za goste nad 60 let: Uživajte v 15 % popustu na paket Pomladni Oddih za bivanja od nedelje do petka.

Paket Pomladni Oddih je namenjen popolni harmoniji med telesom, umom in dušo. Prepustite se tem izjemnim doživetjem, ki vam bodo podarila svežino, sprostitev in razvajanje.

Za več informacij nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca ali nas pokličite na 041416920. Veselimo se vašega obiska in priložnosti, da vas razvajamo v našem prijetnem okolju.

Doplačilo turistične takse: Za vsako nočitev se obračuna turistična taksa v višini 2,50 € na osebo. Otroci od 7. do 18. leta starosti imajo znižano ceno turistične takse, ki znaša 1,25 € na noč.

Dodatne ugodnosti za popestritev vašega bivanja (ob doplačilu):

 • Okusne možnosti polpenzijonskega kosila ali večerje v Termah Paradiso, da se razvajate z lokalnimi kulinaričnimi dobrotami.
 • Odkrijte zgodovinsko bogastvo z ogledom Posavskega muzeja Brežice v srednjeveškem gradu Brežice ter občudujte razgled s Vodovodnega stolpa.
 • Pridružite se nam na obisku Yogurtlandije Brežice in se prepustite okusnim doživetjem ter odkrivanju skrivnosti priprave svežih mlečnih izdelkov.

Dodatne storitve masaže in ponudbe namestitvenih paketov:

(a) Ponujamo različne vrste masaž, vključno s kombinacijo tradicionalne tajske masaže in masaže z olji (90 minut), tajsko aroma masažo (60 minut), tajsko masažo hrbta (30 minut) ter refleksno masažo stopal (50 minut).

(b) Masaže izvajajo certificirane maserke na podlagi pogodbe. Maserke so strokovno usposobljene in opravljajo masaže tudi kot svojo dejavnost.

(c) Storitve masaže so na voljo kot samostojne storitve ali kot del sezonskih paketov nastanitve.

(d) Rezervacija terminov za masaže in/ali nastanitvenih paketov je odvisna od razpoložljivosti maserke ter prostih terminov nastanitve.

(e) Rezervacija termina za masažo in/ali namestitvenega paketa je potrjena po plačilu storitve s strani stranke. Potrditev bo poslana preko telefonskega klica ali sporočila ter e-pošte.

(f) V primeru, da je izvajalec masaže zaradi nepredvidenih okoliščin, kot je bolezen ali druge nepredvidljive situacije, onemogočen opravljati storitve masaže, si pridržujemo pravico do prerazporeditve terminov ali vrnitve plačila za to storitev. Naš cilj je zagotoviti najboljšo izkušnjo za naše goste, vendar se lahko pojavi nepričakovana situacija, ki je ne moremo predvideti.

Posebne ponudbe za celodnevno kopanje, obisk savn v Termah Paradiso in ponudbe namestitvenih paketov:

(a) Skladno s pogodbo s Terme Paradiso v Dobovi, imamo za naše goste posebne ugodnosti pri rezervaciji storitev celodnevnega kopanja. Ponujamo celodnevno kopanje za odrasle, ki vključuje uporabo bazenov in celodnevno kopanje za otroke (4-14 let) po posebni ceni.

(b) Prav tako imamo v ponudbi 3-urno uporabo savn in FKK bazenov za tiste, ki želijo dodatno razvajanje.

(c) Ponudba storitev Term Paradiso je tudi sestavni del naših različnih namestitvenih paketov.

(d) V primeru, da bi Terme Paradiso bile začasno zaprte zaradi vzdrževalnih del, nepredvidenih dogodkov ali drugih okoliščin, ki bi preprečile dostop do storitev, ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale. Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb cen in pogojev storitev Term Paradiso, ki so odvisne od njihovih notranjih politik. Vsakršne spremembe bomo poskušali pravočasno sporočiti našim gostom.

(e) V primeru, da bi se po vaši rezervaciji cena storitev v Termah Paradiso spremenila, vas bomo obvestili o morebitnih spremembah pred izvedbo storitve. Prizadevamo si za zagotavljanje najboljše možne izkušnje našim gostom, vendar se lahko okoliščine spremenijo iz nepredvidljivih razlogov.

Popusti se izključujejo.

Za dodatne informacije in celoten pregled splošnih pravil in pogojev, vas vabimo, da obiščete naslednjo povezavo. Za vsa dodatne vprašanja smo vam na voljo tudi preko našega kontaktnega obrazca.

Rezerviraj zdaj