Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Error: Contact form not found.

3 leta ago · · 0 comments

Prejeli smo znak GREEN & SAFE

Ponosni, da smo prejeli znak GREEN & SAFE!

Za nas to pomeni zaveza odgovornemu, zelenemu in varnemu turizmu.

V času negotovosti zaradi pojava novega koronavirusa se zavedamo, da je uspešnost v turistični panogi odvisna od zaupanja gostov, da lahko pri nas dopustujejo in ne ogrožajo svojega zdravja ter varnosti.

Da so tudi slovenski zdravstveni in higienski standardi, vključeni v vsebinsko komunikacijsko platformo odgovornih potovalnih standardov GREEN & SAFE, v skladu s standardiziranimi globalnimi higienskimi protokoli varnih potovanj, potrjuje pridobitev znaka Safe Travels [World Travel & Tourism Council | Svetovni potovalni & turistični svet].

Dragi popotnik, ponosni smo, da smo prejeli znak GREEN&SAFE in globalni znak Safe Travels [WTTC] ter se s tem zavezali k ohranjanju in povečanju odgovornih potovalnih standardov v turizmu.

Zavezali smo se, da zagotovimo kar se da varno in zdravo okolje za vaše počitnice. Svoj delček pa lahko prispevate tudi vi z upoštevanjem priporočil za ohranjanje zdravja:

  • tudi če smo povsem zdravi, ohranimo zadostno medosebno razdaljo najmanj 1,5 metra
  • roke si umivamo redno in temeljito. Uporabljamo milo in vodo. V zaprtih javnih prostorih je obvezno razkuževanje rok
  • z neumitimi ali nerazkuženimi rokami se ne dotikajmo obraza, še posebej ne oči, nosu in ust
  • če nimamo na voljo mila, uporabim namensko razkužilo za roke, ki vsebuje od 60 do 80% alkohola
  • zaprte prostore večkrat dnevno temeljito prezračimo
  • ob pojavu povečanega pojavljanja okužb dihal in širjenju bolezni COVID-19 se izogibamo zaprtih prostorov z večjim številom ljudi
  • spremljamo informacije in ravnajmo po priporočilih zdravstvenih strokovnjakov
  • upoštevajmo pravila higiene kašlja (preden zakašljamo, si pokrijemo usta in nos s papirnatim robčkom ali zakašljamo v zgornji del rokava). Papirnat robček po vsaki uporabi odvržemo med odpadke in si nato umijemo roke z milom in vodo
  • če imamo znake akutne okužbe dihal, kot so nahod, slabo počutje, bolečine v mišicah, povišana telesna temperatura, kašelj, pazimo nase in na druge. Raje ostanimo v izolaciji.
  • med gibanjem v vseh zaprtih javnih prostorih je obvezno imeti usta in nos zakrita z zaščitno masko pa tudi na prostem vselej, kadar ni mogoče držati medsebojno razdaljo 2 metra

Z aktivnostmi v sklopu naše nastanitve, ki temeljijo na varnosti, odgovornosti in trajnosti, povečujemo zaupanje gostov, da je Slovenija zelena in odgovorna turistična destinacija.

Dobrodošli v zeleno Slovenijo💚💚💚

Kategorije Apartma Vinska trta

Martin Šeberle

Martin Šeberle

Expert agent

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint.

Dodaj odgovor