Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Error: Contact form not found.

4 leta ago · · 0 comments

Donacija ob nakupu Vrednostnega Bona

Donacija ob nakupu Vrednostnega Bona

Trenutne izredne razmere povezane z korona virusom (COVID-19) so močno vplivale na številna podjetja in na zaposlene ter prizadele marsikaterega posameznika in družine.

ODLOK o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji je vplival tudi na naše podjetje, da smo do nadaljnega morali zapreti vrata svoje nastanitve Apartma Vinska Trta.

Za nami je prvi teden izrednih razmer in popolnoma novih okoliščin, tako v službenem kot domačem življenju.

Hočeš ali nočeš bomo v teh časih pridobili popolnoma nove izkušnje, mnogi pa tudi drugačen pogled na vrednote današnjega časa. Prav gotovo pa bomo iz te situacije prišli bogatejši, narediti pa moramo vse kar je v naši moči, da se ostanemo zdravi.

Na vsakemu od nas je, da smo v teh časih poslušni in upoštevamo slogan #ostanidoma in podobne.

Ne glede na trenutno situacijo smo sprejeli nove odločitve in na Občino Brežice podali pobudo ter našo nastanitev brezplačno ponudili za potrebe nemotenega delovanja kritičnih služb (zdravstvo, civilna zaščita, policija, vojska, novinarji,…), v kolikor bi se pojavila potreba in bi prišlo do spremembe oz. dopolnitve trenutnega Odloka.

Pobuda zakoncev Sare in Janka Tomšič, ki sta na televiziji predstavila svoj solidarnostni projekt najdibon.si je močno vplivala na naše razmišljanje in ponudila odgovor na vprašanje “Kako naprej?”.

V projektu gre za mnoge, ki smo se znašli v stiski oziroma za tiste, ki se še bojo. Zakonca Sara in Janko Tomšič s spletno platformo najdibon.si nudita podporo in upanje podjetnikom v Sloveniji, da preživijo v teh negotovih časih s prodajo vrednostnih bonov za storitev ali izdelek, katere bi po koncu epidemije ljudje tako ali tako potrebovali. Slovenskim podjetnikom bi to pomenilo podporo in upanje, da prebrodimo težke čase, ki so pred nami.

Prav ta pobuda je botrovala, da sva se z ženo odločila za prodajo Darilnih Bonov.

V ponudbi za prodajo imamo tri vrednostne bone:

  1. Darilni Bon 50,00 evrov
  2. Darilni Bon 70,00 evrov in
  3. Darilni Bon 100,00 evrov.

Veljavnost bonov je 18 mesecev, izkoristijo se izključno ob bivanju v nastanitvi Apartma Vinska Trta, termin pa je odvisen od razpoložljivosti.

Opravite nakup sedaj in načrtujte vaše bivanje kasneje, ko bo to mogoče ali pa Vrednostni Bon podarite nekomu, ki bo kasneje potreboval oddih v regiji Čatež – Posavje.

Od vsakege nakupa vrednostnega bona in od vseh neposrednih rezervacijah opravljenih v naši nastanitvi, za vsa bivanja do 1. 4.2021, pa bomo del zaslužka namenili “Zavetišču za male živali Brežice v Veterinarski bolnici Brežice”

Nakup Vrednostnih Bonov in povpraševanje lahko opravite s klikom na povezavo ali s klicem na telefonsko številko 041416920 ali na mail apartma.vt@gmail.com.

P.S. Naredite vse, kar je v Vaši moči, da ostanete zdravi!

Jasmina in Martin Šeberle

Velika Dolina, 26.3.2020

Kategorije Apartma Vinska trta

Martin Šeberle

Martin Šeberle

Expert agent

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint.

Dodaj odgovor